img

Луна призна любовта си с двойно по-младия Горан: Общувала с избраника си на духовно ниво

/
/
/
410 Views

Чалга дивата Луна твърди, че общувала с избраника си на духовно ниво, научи ТРГ.

Луна представи официално любимия си Горан и сподели любопитни подробности за връзката им – пише в. „Уикенд“. Както изданието първо отбеляза, от лятото чалга ветеранката дели постелята си с атлетичния младок, който е поне два пъти по-млад от нея.

Луна твърди, че усетила душата му, което именно се оказало решаващо, защото според нея опаковката, физическото тяло не означава нищо. Двамата се срещнали на снимачната площадка на новия й клип. Ексцентричната певица била впечатлена от артистичния талант на Горан, а после и от борбеността, с която доказвал любовта си. Тя склонила да му даде шанс заради чистата му душа. Затова и двамата почти не разговаряли. Усещането им един за друг било достатъчно, общували на духовно ниво.

Той се затруднил да спечели чистото сърце на Луна. Тя имала доста изисквания, а и куп ангажименти с изяви и подготовката на нови песни.

„Горан възприема абсолютно адекватно всичко това, дори му е интересно. Той е част от това израстване,защото ние вече заедно споделяме пътя на чистото сърце, на чистотата, на чистата енергия“ – обяснява певицата.

Тя изтъкна, че не е търсила любовта, но е щастлива, че я е открила. Изпълнителката смята брака за остаряла институция и няма потребност от сватба.

kliuki.ws

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook