img

Лора Крумова стигна 100 кила

/
/
/
1346 Views

Лора Крумова чукна 100 кила! Водещата отново започна неравна битка с килограмите. Причината за рязкото й напълняване е стресът, на който в последните месеци е подложена телевизионерката. Колегите й казват, че била притеснена за стола си и за това, че може да не запази работата си.

„Най-близката й приятелка Галя Щърбева почти изчезна от екрана. Дават й да прави едно-две интервюта на месеци не взима почти никакви пари.Лора вижда, че нещата сеп променят, търсят се нови лица и това я притеснява много.

Защото може да загуби работата си. Освен това в Би Ти Ви не може да се върне. Другите медии също не я искат, особено след скандала с парите от „Америка за България”, коментират нейни колеги от Нова.

kahaha1Лора Крумова пълнее ударно

След като предаването „Комбина” бе свалено от ефир, колежката й Галя Щърбева бе „изпратена в ъгъла”. На Лора Крумова й остана да води сутрешния блок в събота и то не сама. Но определено я държат далеч от политиката, като й дават да прави по-лежерни интервюта.

„Съвсем скоро може да я пратят да прави „лайфстайл” предаване, както стана с Ани Цолова. Никой вече не знае тя какво прави, с какво се занимава, нито си спомня за кариерата й, а само останаха скандалите около името й”, казват запознати с рокадите в медията.

Лора Крумова силно се притеснява да не я застигне съдбата на нейните колежки, затова започнала да пълнее ударно. След раждането на сина си Явор водещата си даде кратка почивка и след това се върна на екран, като бързо влезе във форма, пише Пик.

Тя започна диети и здравословно хранене, които дадоха необходимия ефект.На напрежението от последната година си каза „тежката дума”. В един момент Лора Крумова се замислила дали да не се откаже от телевизията. Защото не й оставало време за сина й, а и стресът й влияел доста зле.

lokaka1

lokaka2

lokaka3

lokaka4

lokaka5

loading…

Източник: kliuki.ws

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook