img

Лондонският „Дейли Мейл“: 229 брадати мъже са родили деца след изкуствено забременяване СНИМКИ

/
/
/
94 Views

Стотици брадати мъже забременяват изкуствено и раждат деца, научи trg.

Това съобщава лондонският „Дейли Мейл“, като е позовава на австралийски лекари. Здравните власти в Канбера докладват, че само през миналата година са оплодени 229 лица от мъжки пол.

Всички те са родени в женски тела, но на по-късен етап от живота си решават, че се чувстват мъже, преминават през хормонална терапия и се регистрират официално като мъже. Единственото условие е да не са претърпели операция за промяна на външните полови органи, писа „България Днес“.

„Разбира се, матките, яйчниците и яйцепроводите на тези жени – или мъже, както се самоопределят, са закърнели. За да се рехабилитира половата система и отново да произвежда яйцеклетки, е нужна интензивна и продължителна хормонална терапия в обратна посока – приемане на женски хормони“, казва представителката на Департамента по репродуктивно здраве в Сиднийския университет д-р Лорън Розуорн.

По думите й, износването на плода също е цяла одисея и се налагат редица мерки, за да се гарантира безопасна бременност.

„Наред с това повечето „бременни татковци“ не желаят да се разделят с външните си полови белези, брадите и мустаците“, допълва още докторката.

В галерията по-долу може да видите снимки на Бийти, който на 23 години е решил, че иска да бъде мъж. Всичко си сменя, но без половите органи, за да може някой ден да има деца. Е, днес се радва на цели три, които той лично е родил. Той е отишъл на изкуствено оплождане и забременял с помощна сперма от анонимни източници.

229 брадати мъже са родили деца 229 брадати мъже са родили деца 229 брадати мъже са родили деца 229 брадати мъже са родили деца

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook