img

Лили Иванова: В Пловдив e много яко СНИМКИ

/
/
/
499 Views

„Тъй като лятото бяхме в Летния театър във Варна и там беше много хубаво, не мога да преценя къде ми харесва повече тук или във Варна. Но Пловдив си е Пловдив. Тук е много яко“, усмихна се Лили Иванова, видя trg.

Точно в 20,10 часа на сцената на препълнения Античен театър Лили излезе в пълния си блясък. Елегантна, облечена в черно както винаги, тя бе посрещната от феновете си с бурни аплодисменти. На сцената освен нея беше и бендът й.

Певицата представи на публиката музикантите Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Веселин Веселинов – Еко (бас китара, контрабас), Орлин Цветанов (цигулка), Росен Ватев (ударни инструменти) и няколко пъти благодари на блестящия Ангел Дюлгеров (китара, цигулка).

Лили наблегна на това, че Дюлгеров е пловдивчанин и именно негови са заслугите за аранжимента и композицията на цялата програма. Специален подарък за гостуването в Града под тепетата бе премиерното изпълнение на песента „Севдана“.

„Реших да направя от музиката песен и го направих благодарение на Живко Петров. Именно той направи песен за тази музика. А музиката е написана много отдавна, може би някъде през 42-ра година от Георги Златев Черкин. Текстът е на Вълдобрев. Радвам се, че ви харесва“. Песента вече е записана, ще излезе през декември на диск и плоча, и ще се казва „Севдана“, разкри още Лили Иванова.

Освен с новото си парче, певицата зарадва хилядите си почитатели със златните си хитове „За тебе бях“, „Свири, свири щурче“, „Детелини“ и „Панаири“. Малко преди края на концерта примата на българската естрада остави един куплет да ехти в ушите на публиката:

Ще ме осъдите, надявам се, накрая –

денят ще бъде слънчев и чудесен.

За нищо няма да се оправдая –

последната ми дума ще е песен!

Лили Иванова Лили Иванова Лили Иванова Лили Иванова Лили Иванова Лили Иванова

Снимки: Руслан Йорданов

Марица

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook