img

Лили Игнатова изригна: ЕС и САЩ ли ще говорят за хуманизъм?! Руснаци лекуват украинските пленници

/
/
/
765 Views

Златното момиче и гордост за – България Лили Игнатова не крие позицията си относно войната на Русия и Украйна.

Нещо повече – тя открито заявява, че не може и ден повече да търпи лицемерието и фалшивата „съпричастност“ на Запада. Същият този Запад, който уж се бори против фашизма, а се държи по същия начин с всички руски граждани.

Лили Игнатова е потресена от световната несправедливост и лицемерие, научи ТРГ

Лили Игнатова е потресена от световната несправедливост и лицемерие„ЕС и САЩ ли ще ни говорят за човещина, за хуманизъм?! Те, които всеки ден, с лека ръка, отказват лечение на болни хора, на деца, само защото са руснаци. Те, които отрекоха таланти на литературата, на музиката, на балета, на спорта – само, защото са се родили на руска земя и имат руска кръв. Те ще ни учат на смирение и обич към ближния…

Знаят ли същите, че докато се бият в гърдите какви са радетели за справедливост, руски военни, лекари и сестри се грижат и лично лекуват украински пленници. При това го правят тихо, без да тръбят и без да търсят похвали и ордени за постъпките си.

Защото тези хора действат по един закон и това е Законът за човещината и милосърдието. И го правят независимо от това дали ще бъдат сочени с пръст, дали ще изгубят живота си и дали ще бъдат наказани. Защото са хора. В това е „малката“ разлика между Русия и Запада“, коментира Лили Игнатова.

И добавя, че за „лошите“ руснаци, всеки човешки живот е ценен и от значение. За разлика от уж демократичния, хуманен свят, който първо гледа националността ти и тогава решава дали да ти помогне и как да се държи с теб.

„Всичко, което напоследък прави ЕС, ме навежда на мисълта, че западняците са станали досущ като родните Нане и Вуте. И онази поговорка, че не сакам на мен да ми е добре, сакам на Нане да му е зле.

Това правят по отношение на наказанията си към Русия и точно това показва колко огромен е проблемът на Европа. Който, за голямо съжаление, се отразява и все повече ще се отразява на обикновените и невинни хора“, гневи се Лили Игнатова.

Източник: Портал 21

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook