img

Лелите на Азис: Опитвали са се да му правят магии от завист (+ Какво сподели майка му за него?)

/
/
/
157 Views
loading...

Азис от малък знаел, че ще бъде звезда. В предаването „Ничия земя“ говориха трите жени в живота на поп фолк изпълнителя, които са го отгледали от малък. Двете лели на Азис – Малина и Стефка, както и неговата майка – Гергина.

Лелите на Азис са знаели докъде ще стигне той, защото талантът на поп фолк изпълнителят си личал още в много ранна детска възраст. „Аз Васко го виждах не само в България известен, в света. Слава на Бог! Това, което аз го виждах, то се усещаше в самото дете, в походката, в маниера, в очите, в разговора, в поведението. Той си е природно интелигентен. Той се е родил такъв интелигентен. И не само интелигентен, ами е дарен. Дарбата аз я видях“, казва една от лелите на певеца – Малина.

„Той беше детето на всички ни, защото израснахме в една къща, в един двор, всички“, споделя другата леля на Азис – Стефка и допълва, че дори го е къпела с нейните деца, които са 1-2 години по-големи от поп фолк изпълнителя. „Той си пееше и в коритото. Викам: „Той ще бъде певец и ще бъде известен“. Той си има дарбата. Ние си имаме една дарба, в него е вродена по кръвен път дарба. Не всеки може да я има. Не всеки може да бъде певец. Не всеки може да бъде гадател като нас“, казва още леля Стефка.

Завист
Има моменти, в които Азис се допитва до своите лели, които са гадателки. „Опивали са се да му правят магии, но безуспешно, благодарение на нас“, споделят лелите на поп фолк изпълнителя. Според тях всичко това е от завист.

От малък Азис знае, че ще стане звезда. „От малък още казваше: „Майко, аз един ден ще стана звезда“, казвал поп фолк изпълнителят на своята майка Гергина, но тя не му вярвала. „Да, майко! Ще ти докажа. Един ден ще стана звезда, обещавам ти! И като стана звезда, ще те направя, майко, много богата! Ще ти купя, майко, най-хубавите дрехи, коприни, пръстени, кадифе, огърлици, всичко ще ти купя, майко! Ти си моята кралица!“, споделя майката на Азис.

 

„Наистина дойде този ден и ме направи кралица“, споделя още Гергина.

razkritia.com

Коментирай чрез Фейсбук
5.0
01

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!