img

Лекари оставиха млад мъж да умре в адски мъки

/
/
/
595 Views

Лекари от „Бърза помощ“ станаха съучастници на смъртта на млад мъж от София, научи trg

38-годишният софиянец Георги К. от кв. „Лозенец“ издъхнал в адски мъки на 24 септември преди обяд. Причината за смъртта била развила се бързо гъбична инфекция в следствие от гнойна ангина.

Преди месец Георги заболял от най-обикновена настинка. След преглед при лекар му било казано, че всичко ще мине до дни и да приема стандартни хапчета за смучене, чай и т.н.

По време на почивните дни около 22 и 23 септември здравословното му състояние обаче се влошило рязко. Мъжът, който бил здравноосигурен, повишил температура и лежал отпаднал вкъщи. Започнали болки, които принудили роднините да извикат спешна помощ. Екипът дошъл и казал, че не е толкова зле положението и че не е за хоспитализация, да продължават със стандартните процедури.

Болките се усилвали, а с това и безсилието на роднините му. Отново била повикана „Бърза помощ“, и отново същият резултат – нулев!

Братовчед му и майка му завели жена му и трите им деца при приятели, за да не стават свидетели на гледката. Болките били ужасни, крясъците също. Оказало се, че органите, засегнати от бързото действие на гъбичната инфекция, започнали да отказват един по един.

Закара ли го до болница, там също отказали да го приемат. Затова майка му била принудена да полага усилия да спаси сина си в домашни условия. Уви, безуспешно!

38-годишният Георги починал пред очите на майка си и в ръцете на братовчед си.

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook