img

Лечителката на народа, която открива болестите по-бързо от всяка апаратура и по-успешно от всеки лекар!

/
/
/
18826 Views

Без съмнение можем да я наречем народна лечителка с главно Л. Както и истински човек, който приема болни и страдащи в дома си, и на никого не е затворил вратата.

Докато не го излекува и прати да си върви със здраве. Тя е Момера Пенчева – позната на много българи и благославяна от тях. Живее и лекува в Стара Загора като през дома й ежедневно преминават десетки хора, търсещи спасение, разбра ТРГ.

Момера е прочута като жената-скенер, тъй като вижда и диагностицира заболяванията дори по-бързо от самите медици. В много от случаите хора идват при нея с последна надежда да “види” болестта, която лекарите така и не могат да диагностицират

Неведнъж е поправяла сгрешени диагнози и благодарение на това дава втори шанс за живот на пациентите и техните близки.  Все повече и повече хора се обръщат към нея като сред тях има и много известни и богати личности.

Една от тях е актрисата Аня Пенчева, която не спира да говори за Момера и да я препоръчва на най-скъпите си приятели, близки и познати.

На Аня лечителката излекувала очите, с които актрисата имаше сериозни проблеми.

Най-дългото пътуване на Момера Пенчева по работа е било до Дубай, където е лекувала арабския шейх Ахмед Мууна и болния му брат Мемед. Научили за божествената й дарба, те лично уредили пътуването й до тях.

Момера Пенчева простира ръката си над всеки, дошъл при нея и само след минути е готова да разкрие заболяването му, ако има такова. Сеансите й правят чудеса за лечението на много тежки болести. А обездвижени хора и такива с проблеми в опорно-двигателния апарат “оправя” за нула време.

Лечителката откровено заявява, че не лекува само няколко неща. Това са епилепсията, при която има нарушения в подкорието на мозъка. Ако подаде енергия там, ритъмът може съвсем да излезе от строя. Не приема и хора с поставен пейсмейкър, за да не се изтощи батерията на апарата при сеанса. Както и бременни жени, заради риска силната енергия да доведе до падането на плода.

Обяснява тези неща ненапразно, за да може хората да преценят и да не бият път до нея на халос.

Момера приема всеки делничен ден от 9 часа сутринта, само в четвъртък започва от 14 часа следобед. Адресът й е град Стара Загора, ул. “Св. Княз Борис” № 68. Хората оставят по 10 лева на сеанс, което е почти нищожна сума в сравнение с това, което ни взимат по болниците. И дори в много случаи не ни помагат.

Източник: Gzona

Коментирай чрез Фейсбук

7 Коментари

 1. Има ли телефон, чрез който да се запази ден и час за прием при Момера Пенчева.

   • Моля за телефон Казвам се Донка Бонева
    В момента съм в Стара Загора .
    На работното време пише че се приема в петък от 9.00 часа
    Приемате ли хора

 2. Не се прави резервация: всеки който е в двора й сутринта, влиза без проблем. На място се уговарят индивидуалните сеанси, ако искате такива.

 3. Каква лечителка яом взима пари на хората? Има една лечителка Таня Григорова от Велинград. Тя наистина лекуваше всичко без да задава въпроси и без да взима пари. Това тук ми прилича на реклама,на поредната печалбарка.

 4. Здравейте имам болна сестра искам да и помогна моля дайте ми телефон за връзка

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook