img

Кристиан Костов залюби китайка: Девойката също е певица

/
/
/
1105 Views

Гадже си хвана талантливият певец Кристиан Костов. Изпълнителят, който представя България на „Евровизия“ преди години, заби красива китайка, научи ТРГ.

Костов няколко месеца се подвизава в най-многолюдната страна. Крис участва в музикално шоу в Китай. Девойката също е певица. Тя участва в същото музикално риалити като Костов. Покрай ангажиментите им красива девойка успява да завърти главата на нашенеца. Тя пленява бързо сърцето на младия и талантлив българин.

Момичето е на годините на Костов. Казва се Лиша. Считана е за една от най-талантливите изпълнителки в родината си. Именно младата певица развежда Костов из най-многолюдната страна. Показва му красивите места в Китай. Дори го учи и на езика.

„Разбирам около 10% от това, което ми се казва“, призна в интервю наскоро Костов. Въпреки че през повечето време са разделени, Крис и любимата му общуват постоянно в социалните мрежи. Те всекидневно си разменят любовни ласки в интернет. Костов живее в Русия, но постоянно пътува. Преди месец бе в САЩ, където бе на гости на свои приятел.

Съвсем наскоро Крис отново ще може да се радва на любовта си с Лиша. Българинът ще отпътува отново за Китай. Една от причините за ходенето в Пекин е по работа. Той вече с гръм и трясък проби на пазара в Китай. Работи с няколко продуценти от най-многолюдната страна. Но се връща най-вече заради Лиша, по която е лудо влюбен, пише България Днес.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook