img

Криско правил пачки от търговия с алкохол на черно! (виж тук)

/
/
/
641 Views

Криско правил пачки с алкохол на черно, научи trg!

Криско бил доста палав като малък. Преди да се прочуе рапърът въртял търговия с алкохол на черно. Първата работа на Кристиян Талев била като помощник-барман в хотел по родното Черноморие. С измамна и порочна схема той трупал яки пачки всяка вечер. Находчивият габровец продавал алкохол незаконно на малолетните чужденци, които идвала в България, за да се напиват.

Те му плащали по 30 евро, само за да им сипе малко алкохол в пластмасови чаши с безалкохолно.

Криско пачкиТова призна хип-хоп изпълнителят в студиото на „На кафе”. Той обаче предупреди днешните бармани да не повтарят неговия „опит”, защото тогава времената били „скъсани”.

Кристиян, по-известен като Криско, имал неприятна засечка с родната полиция. Дори пренощувал веднъж в районното полицейско управление. С приятел решили да свалят пътна табела, която се намирала в близост до районното. Тогава и двамата били само по на 14 години.

С днешна дата Криско е щастлив с актуалната си половинка Цветелина Петрова.

Противно на слуховете рап идолът на тийнейджърите не е предложил брак, нито се е сгодил с модела и стюардесата Цвети.

Той все още не мисли за брак и семейство, нито за бебе, а скорошните му откровения напълно сащисаха феновете му. Но пък красивата стюардеса и танцьорка вече е готова за семейство и деца, доверяват близки до чаровницата.

Източник: razkritia.com

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook