img

Крисия се готви да нанесе голям удар на Слави! Шоумена в отчаян опит да оправи нещата!

/
/
/
1137 Views

Крисия е на път да се откаже от договора си със Слави Трифонов. Детето чудо може да бие шута на Дългия. Малката певица се оплакала, че работата й в шоуто на Слави Трифонов й тежала. И не изпитвала никакво удоволствие от работата си.

В последно време интересите на малкият талант завили съвсем в друга посока. Крисия не се интересувала толкова от музикалната си кариера, а залитнала към танците. Преди месец красавицата се яви на първото си състезание по латинотанци в Русе.

Тя и партньора си взеха златната купа и това още повече нахъсало Крисия да се ориентира към тях.Според слуховете Криси се разочаровала и от гологлавия шоумен. Защото Дългия й обещал, че с „Ку-ку бенд” ще й направят авторски парчета, но това така и не се случило. Затова певицата искала да се оттегли и да се захване сериозно с танците.

Учиндолецът вече не бил толкова мил и внимателен с любимката си, разкриват от кухнята на шоуто. Защото научил за колебанията й, но нямал никакво намерение да се откаже от „златната си кокошка”, пише Ретро.

Хора от екипа доверяват, че момиченцето често плачела и не искала да влезе в студиото за запис. Още по-притеснени от ситуацията били нейните родители. Те разчитали на заплатата, на участията и концертите, защото с парите от тях се издържало цялото семейство.

Роднините й били наясно, че ако тяхната Крисия се махне от „Шоуто на Слави”, отмъстителния шоумен щял да й стопира всички частни участия.

„Дори и да избяга от него, Слави е измислил план, за да си я върне. Той няма да се съгласи да я изпусне, защото това е негово откритие. Той вложи много в нея”, доверява източник.
Заради обтегнатите отношения между Слави Трифонов, Крисия нямала да получи и премия.

Все път да деня на детето, съвпадащ с рождения й ден, работодателят й я затрупвал с подаръци, букети и една бонус заплата. Сега обаче я отрязъл, защото бил бесен на номерата, които му въртяла малката певица.

Източник: kliuki.ws

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook