img

Корнелия отсече: Лъжа е, че воювам с Мая Манолова

/
/
/
319 Views

Лидерът на БСП Корнелия Нинова увери, че твърдо подкрепя номинацията на Мая Манолова за кмет на София, а между тях двете няма кофликт. Лъжа било, че двете не се харесват и са във война, припомня trg

„Нека да е ясно едно – непрекъснато се лансира интригата, че между нас с Мая Манолова има напрежение. Не, уверявам ви, такова няма. По един-единствен повод сме си разменили по-остри реплики. И това не е президентът Радев“, отсече Корнелия Нинова, видимо подразнена от репортерски въпрос дали е заровена томахавката помежду им.

„Желанието на БСП да подкрепи Мая Манолова е, че чрез нея можем да привлечем и гласове на други граждани, да получим по-широка подкрепа и да реализираме целта, която имаме“, допълни Нинова. „Градската организация номинира Манолова еднозначно. Националният съвет на БСП подкрепи кандидатурата й. Аз също подкрепям Манолова. Ще припомня на любителите на интриги и конспирации, че и на градската конференция, и на Националния съвет съм гласувала за нея”, уточни тя в интервю за Нова телевизия.

Нинова каза, че БСП и бившият омбудсман са подписали предизборно споразумение. „В изборите е важна политиката, която ще се следва. И личностите, които ще я изпълняват. В нашата платформа се записали на какво държи БСП в София-град. Нашите общински съветници ще гласуват за тези мерки”, подчерта Нинова и допълни: „Ако някой смяташе, че БСП е воденичен камък за Манолова, очевидно нямаше да подпишем това споразумение”.

лупа

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook