img

Корнелия Нинова тръгна с метрото

/
/
/
735 Views

На нетипична гледка се натъкнаха столичани в софийското метро, научи trg.  В разгара на деня наблюдателни пътници забелязаха, че споделят един вагон не с кого да е, а с лидерката на БСП – Корнелия Нинова.

Шефката на социалистите бе забелязана да се придвижва с градския транспорт в компанията на тайнствен господин. Нинова и спътникът ѝ чинно си закупили билети от касата на метростанцията, което издава, че не са редовни клиенти и не разполагат с карти за месечно ползване, каквито имат повечето граждани, използвайки редовно столичния обществен транспорт. По време на пътуването Корнелия и придружителят ѝ не контактували много. Вместо да разговаря със спътника си, Нинова предпочела да разглежда социалните си мрежи и новинарските сайтове на супертаблет. Високотехнологичната джаджа тя извадила директно от дамската си чанта. Очевидно червената лейди е взела пример от премиера Бойко Борисов, който обичайно уплътнява полетите си по работа в чужбина, четейки новини и преглеждайки документи именно на удобен таблет.

Мистерия обаче остава какво е накарало Корнелия да се качи на градския транспорт, при условие че от години тя се движи с лъскав служебен автомобил, който върви с шофьор и бонус – охранители, които са плътно до нея дори когато пазарува хляб и кисело мляко от супера до дома си. На „Позитано“ 20 коментират, че Нинова слязла от любимата си шкода, след като научила, че Мая Манолова, с която са в негласна война, често се придвижва в столицата с метро, особено откакто ѝ отнеха служебния автомобил. Омбудсманката обаче бе заподозряна от будни граждани в провеждане на най-изтъркана пиар акция, с която цели да покаже, че е близко до народа и не се притеснява да се бута в претъпканите мотриси в час пик.

Корнелия Нинова Корнелия Нинова Корнелия Нинова

Ретро

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook