img

Корнелия Нинова не говори на майка си, вижте как постъпва с тази, която я е родила

/
/
/
422 Views

Корнелия Нинова не обелвала дума на собствената си майка, разкриват запознати социалисти. Лидерката на БСП се държала като камък с родителката си от години и проявявала повече загриженост и топлина към майката на мъжа си и нейна свекърва Дафина, научи ТРГ

Последният случай, който потвърди хладните отношения на Червената лейди с майка й Маргарита, се случи пред очите на множеството социалисти, събрали се в центъра на столицата по случай митинга на БСП за 1 май. Пенсионерката Маргарита пристигна на мероприятието с организиран транспорт от родната Мизия, като за компания бе взела своя дружка на същата възраст.

По променения й външен вид си пролича, че напоследък е поотслабнала, вероятно заради дрязгите с щерка й. Майката на Нинова успя да си пробие път през навалицата и да стигне до дъщеря си, която обаче през цялото време стоя обърната с гръб към нея. Мъжът на Корнелия – Митко, който придружаваше жена си на шествието, също не продума на тъща си и се бе позиционирал на няколко метра разстояние от нея, правейки се, че не я познава.

След финала на мероприятието Маргарита бе принудена да си тръгне пеш, докато дъщеря й бе съпроводена от охраната и персоналния си шофьор до колата, в която се качи сама.

Корнелия Нинова не говори на майка си

Припомняме, че за скорошните великденски празници Нинова по традиция се прибра в родния край, но за пореден предпочете да седне край софрата и да нощува в дома на свекърва си.

Комшии на Маргарита от Мизия разказват, че това се повтаряло години наред и бесепарката никак не мелела брашно с майка си. Че отношенията им са обтегнати се видя и през март, когато пенсионерката реши да стане официален член на партията на щерка си. Кандидатурата й беше одобрена от местната структура на партията, но за връчването на книжката й на тържествената конференция в Мизия дъщеря й отново не се появи. В същото време с особен ентусиазъм Корнелия връчи тази на сочения за неин фаворит автомобилен състезател Крум Дончев. З

а капак стопанката на „Позитано“ 20 не подемала инициативата да подпомогне финансово възрастната си майка, като направи ремонт на къщата, в която тя живее. Докато тази на свекърва й изпъква с изящна дървена ограда с вградени камъни, телените заграждения на бащината й са се срутили, мазилката на имота е напукана като юфка, а ламарините, придържащи покрива, висят и застрашават живота на всеки преминаващ.

Ретро

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

1 Коментари

  1. Божието Слово казва: Почитай баща си и майка си, за да живееш много дни и да благоденстваш. Който не почита и не уважава собствените си родители, си нанася проклятие.

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!