img

Кончита Вурст стана мъж

/
/
/
592 Views

„Като Кончита получавам всичко, което ми е нужно – слава, пари, внимание, фотосесии, нескончаеми покани за интервюта. В мен обаче продължава да живее и Томас, скромно и скучно момченце”. Така астрийският изпълнител Томас Нойвирт коментира раздялата с образа на Кончита Вурст.

„Един ден, когато се превърна в гаден, стар трансджендър, Кончита ще си отиде и ще остане само Том”, сподели преди години астрийският изпълнител. Явно този момент е настъпил, защото от жената с брадата няма и помен, пише „Телеграф”.

През 2014 година, Кончита Вурст се превърна в сензация и стана хит на „Евровизия”, появявайки се с рокля, гъсти черни кичури и брада.

Ексцентричния изпълнител публикува в личния си инстаграм профил поредица от мъжки снимки тези дни, с които бележи пълната си промяна.

Допреси няколко седмици той се подвизаваше с дълга черна коса и брада, като обяви, че смята да убие Кончита. След това грейна отново с рокля и черна брада, но вече с обръсната глава.

Към днешна дата музикантът е с платиненоруса коса, брада и спортни дрехи. И изглежда толкова много като възрастен мъж, че не оставя никакви съмнения за пола си.

„Преди няколко дни беше красиа брюнетка, после подстрига косата си късо. Накрая нула номер, а сега си блондин. Не знам какво си”, коментира фен на противоречивата Кончита.

В последно време Томас Нойвирт упорито променя визиите си и явно не е решил какъв иска да бъде. През февруари тази година той обръсна главата си и сподели това с всичките си фенове в социалните мрежи.

И ако доскоро дългите рокли и изрязаното деколте бяха запазена марка на Кончита, то русите кичури, брадата и раздърпаните дрехи явно са новият стил за Томас Нойвирт.

ХотАрена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook