img

Комисията в Калифорния изслуша Кубрат Пулев и се произнесе

/
/
/
797 Views

Наказаха Кубрат Пулев за целувката с Джени Суши, научи trg. Лицензът на боксьора е отнет за шест месеца, считано от датата на провинението – т.е. до 23-ти септември. 

Освен това, българинът ще трябва да плати и глоба от 2500 долара и да премине програма в САЩ, свързана със сексуалните посегателства до 22 юли.

Тогава Кубрат ще бъде изслушан отново от комисията в Сан Диего. Ако Кобрата е изпълнил всички наложени му от експертите санкции, комисията може да му върне лиценза още в същия ден. В случай че до тази дата не е изкарал въпросни курс, го грози отнемане на състезателните права за една година. Ако пък се провини отново по подобен начин, може да се прости с лиценза си до живот.

Дженифър Равало обясни, че не иска пари от Пулев. Към този момент тя и адвокатката й Глория Олред не са завели гражданско дело и са категорични, че няма да предприемат подобна стъпка.

Емоции

По време на изслушването пред комисията Кубрат заяви, че е бил много емоционален след мача с Богдан Дину и затова целунал репортерката. „Мачът беше много тежък за мен, 4-ти рунд бях загубил и след като победих, бях много щастлив. Бях доволен от себе си. И всички хора, които бяха около мен, всички българи допринесоха за тази атмосфера. Просто бях супер емоционален. И исках да поздравя моите фенове. Тогава дойде госпожа Равало“, обясни Пулев и допълни, че лично тя го попитала кога ще празнува победата.

По думите му Джени Суши не се е съобразила с обстановката и поискала да вземе интервю. По време на него той бил в изключителна еуфория. „И тогава я целунах. Беше емоционално и затова съжалявам и й се извинявам“, заяви още Кобрата.

Той разказа още, че след това отишъл в болницата, за да го зашият. „Бях много зле – повръщаше ми се и ме болеше главата. След това бяхме с мои приятели на парти, което никой не беше организирал. Отнякъде дойде г-жа Равало и започна да ми сипе комплименти. Първите няколко пъти се почувствах готино и гордо. Тя беше удивена от мен, постоянно ми сипеше комплименти. По едно време ми стана неудобно заради повтарянето на комплименти“, каза още Кубрат.

„Наистина съжалявам за постъпката си. Не е редно“, заключи боксьорът, пише nova.bg.

Съобщения

Дженифър Равало обясни, че е получавала съобщения от Кубрат Пулев, брат му и приятелката му в социалната мрежа Инстаграм. В тях тримата казвали, че имат още видеоклипове с нейно участие, и че Кобрата ще направи всичко, за да изчисти името си.

„Искахме да му отнемем правата, защото не мисля, че той съжалява за това, което е направил“, заяви Суши.

След изказването на Пулев думата взе адвокатът на Джени Суши – Глория Олред. Тя опроверга думите на Кобрата, като заяви, че до момента той не се е свързвал с клиентката й, за да й поиска извинение. Юристката акцентира на това, че между Суши и Пулев няма как да е възникнало приятелство, тъй като двамата са се запознали в деня преди боя на българина с Дину.

Колкото до видеата, които бяха разпространени от щаба на Пулев от партито в лобито на хотела, Олред подчерта, че те в никакъв случай не променят фактите.

„Не смятам, че трябва да се разплача, за да ми повярва, че се извинявам от сърце и душа. Извинявам се на хората, които видяха тази целувка, тоест на целия свят“, каза още Пулев. „Много жени, снимайки се с мен, след този случай, вече искат целувки“, допълни боксьорът, цитиран от gong.bg.

Разкрития.ком

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook