img

Комик си счупи пениса и написа книга за инцидента със заглавие „Счупен банан“

/
/
/
621 Views

Най-големият мъжки кошмар се оказал реалност за 32-годишния Рос Асдурян. Американският комик си счупил пениса, но вместо да си изгуби ума от яд, решил да напише книга, съобщава Си Ен Ен. „Мисля, че всички мъже дълбоко в съзнанието си знаят, че това е възможно. Аз ще отида малко по-напред и ще кажа, че повечето мъже вероятно са имали страхове, че може би им се е огъвал малко повече, включително и аз“, казва той.

Инцидентът станал преди около 3 години, когато Рос срещнал стара приятелка в бар в Ню Йорк и решил да я заведе в апартамента си в Манхатън“. „Тъкмо приближавахме финалната линия… Извадих го и когато го тръгнах да го вкарвам пак тя се избута напред и той просто изпука“, спомня си той. Веднага след това той осъзнал, че един от най-големите му страхове се е сбъднал. „

Веднага разбрах, че нещо не е наред и започнах да действам като при спешен случай. Вдишах дълбоко няколко пъти, завъртях се, включих лампата и повиках спешна помощ“, разказва Рос.

Такива контузии са сравнително редки, но все пак се случват по-често, отколкото хората си мислят,. Проблемът е, че много хора се срамуват, когато им се наложи да потърсят лекарска помощ. На следващия ден Рос претърпял тричасова операция. След 4 седмици възстановяване той можел отново сам да ходи по малка нужда.

Комикът описва приключението си в книгата „Счупен банан“, която е в продажба от миналата седмица.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook