img

Коментар: Примадоните-журналистки Миролюба Бенатова и Генка Шикерова с жалки напъни да се изкарат жертви

/
/
/
145 Views

Хлевоустите журналистки Миролюба Бенатова и Генка Шикерова правят жалки опити да се изкарват жертви, след като доброволно отказаха да подпишат новите си договори с Нова телевизия, научи trg

Медията им предложи контракти, според които двете трябваше да получават изключително щедро възнаграждение на базата на изработени от тях разследвания, както и твърда сума.

„Великите“ журналистки обаче настояваха да продължават да получават близо петцифрени суми всеки месец, но без да правят стойности журналистически материали.

Явно Бенатова и Шикерова си мислят, че живеят в сладките времена на соца, когато всички получаваха пари по равно, без много, много да си дават зор.

Новите пазарни правила обаче идват и с нови реалности, което налага съвременните служители да полагат по-голям професионализъм за заработване на възнагражденията си.

Бенатова и Шикерова едва ли могат да бъдат запомнени с големи попадения през последната година, но въпреки това са се разписвали за колосални за родните стандарти суми. Въпреки че сами са отказали да подновят договорите си при нови условия, двете отлежали дами ще пробват да убедят широката общественост, че са обект на цензура, каквато битува само в собствените им фантазии.

Нищо чудно да ги видим как обикалят сайтовете на Прокопиев, за да търсят съчувствие. Едва ли обаче някой ще повярва на плоските им номера.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!