img

Колко операции има Галена? Тези СНИМКИ от миналото издават всичко (СНИМКИ)

/
/
/
619 Views

Една от любимките в поп-фолка, Галена , днес е модел за подражание на много млади жени у нас. Изваяна физика, лице като от корица на списание – „мама Ураган“ е самото съвършенство!

Е, или поне такъв е образът, наложен от нея с цената на много труд, немалка част от който е положен от пластичните хирурзи в името на звездната визия на певицата.

Ако ви покажем снимки от зората на кариерата на изпълнителката, има шанс изобщо да не я разпознаете на тях, а  невероятната й трансформация е резултат от куп корекции на фасадата, предават от HotArena.

Галена трансформация

Галина Ганчева, както е истинското име на Галена, е родена в Смядово през 1985 година.

С музика започва да се занимава сравнително късно – на 19 години. Скоро от „Пайнер“ я забелязват и така започва всичко. В началото някой едва ли е подозирал, че певицата от малкото провинциално градче ще се превърне в днешната звезда с над 700 хиляди последователи в Инстаграм.

Явно обаче на младата Галена й липсва самочувствие и не може да се приеме с недостатъците си. Затова тя е пръснала повече от 30 бона, за да се тунингова и да скъса съвсем с визията си от преди 10-тина години.

Галена преди

Галена визия преди

Отдавна сегашната Галена трудно може да бъде свързана с онази Галя, която проби на музикалната сцени преди близо 12 години. През това време певицата стана луда фенка на козметичните процедури и манипулациите, извършвани от пластични хирурзи, а техният брой набъбваше правопропорционално на увеличаването на заплащането й.

Галена микрофони

Изпълнителката на „Пантера“ вероятно си мисли, че ще заблуди някой с тъпите обяснения, че изострените линии на лицето й се в резултат на отслабване, но надали. Все пак Галена никога не е била дебела, но и лицето й никога не е било така изпито и структурирано, точно като след игра със скалпел върху него.

Галена лице

Първата крачка на смядовката към новата й визия бе да си поправи носа и то два пъти!

А сега така се е вманиачила към корекциите, че мнозина се съмняват бразилското й дупе да е резултат само на яко тренировки, но не и на добрата работа на някой естетичен хирург. Освен това скулите на Галена са доста по-вдлъбнати и повдигнати, а брадичката е толкова остра, че ражда представа за строга учителка по математика.

Галена корекции

Но жената на вафления бос Галин не се задоволява с малко и затова лицето й е изпънато като струна, а устните й – неестествено сочни. Заради целият този тунинг по фасадата, Галена вече е забравила какво е да се усмихва и го прави само с крайчеца на устата, че да не би да размести всички филъри, с които се е напълнила.

Разбира се, Галя има и силиконовия бюст, задължителен за всяка БГ кифла. Най-учудваща май обаче е операцията на ушите от преди няколко години. Заради щръкналите си органи на слуха Галена имаше големи комплекси, но срещу два бона ги направи по-малки и прибрани. Що се отнася до усмивката, зъбите на звездата са изцяло подменени и перфектно подредени.

И вие загубихте бройката на корекциите, нали? Според колежките й, те са поне шест, но май ще се окажат двойно повече.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook