img

Кой герой от „Приятели“ сте според зодията

/
/
/
686 Views

На 22 септември бе 25-годишнина от излизането на любимия на малки и големи сериал „Приятели“. Ето и на кой от героите приличате най-много, според вашия зодиакален знак, узна trg:

Овен – Майк

Те са много страстни и действат смело, затова приличат на Майк. Инати са и нарочно ще направят нещо лудо, за да докажат, че са прави – както когато Майк смени името си на „Торба лайна“. Овните са импулсивни и се борят за любовта, както когато Майк се качи на самолет и отиде да предложи брак на Фийби.

Телец – Рос

Рос е инат, служи си с логиката, но в същото време е безнадежден романтик – същите са и Телците. Те приемат нещата сериозно, трудят се здраво и мразят плановете им да не се изпълняват. Рос не отстъпва от принципите си и вярва на своята истина, като тези зодиакални знаци. Мили са, но трудно приемат чужда гледна точка.

Близнаци – Чандлър

Саркастични, остроумни и правещи хапливи коментари – точно като Чандлър. И Близнаците са доста чувствителни хора, имат голямо сърце, но не показват това често и се крият зад хумора си – така се предпазват от нараняване и разочарования. Те са тези, които забавляват компанията.

Рак – Керъл

Тя е майка и обича много семейството си, грижи се за него, затова олицетворява Раците. Те са добри, грижовни, държат най-много на семейството и искат между роднините да има разбирателство и всеки да приема другия такъв, какъвто е.

Лъв – Джоуи

Щедри, оптимисти, топлосърдечни и майстори на флирта – това са Лъвовете и затова приличат най-много на Джоуи. Той знае как да привлече вниманието и флиртува много успешно. Има реплики, които са негова запазена марка. Лъвовете също са толкова харизматични и държат на приятелите си.

Дева – Моника

Моника е такъв голям перфекционист, че няма как да не бъде свързана с Девите. Тези зодии са организирани, обръщат внимание на детайлите, умни и самокритични. Държат да се справят с всичко перфектно и да са най-добрите във всяка сфера, като Моника. Понякога дори се захващат с прекалено много неща.

Везни – Рейчъл

Тези зодиакални знаци са известни с романтичната си природа, жаждата за хармония и любовта към лукса. Приличат на Рейчъл – тя обича скъпите неща, модата, мечтае да намери сродна душа, не обича скандалите. Чаровна е и омайва всички, без да го цели – като Везните.

Скорпион – Гюнтер

Няма по-мистериозен и потаен персонаж от Гюнтер! А мистерията и тайните винаги се свързват със Скорпионите. Тези зодии биха направили всичко, за да опазят тайните си и тези на близките, да не издадат личните си проблеми. Гюнтер се появява отвреме-навреме, но никой не знае почти нищо за него, освен, че харесва Рейчъл. Скорпионите също често са влюбени, без да споделят чувствата си на самия човек.

Стрелец – Джанис

Шумни, жизнерадостни, пъргави, пълни с ентусиазъм – това са Стрелците и по тази причина напомнят на Джанис. Нейното присъствие винаги се забелязва, винаги тя вдига шум около себе си и опитва да развесели околните. Понякога може да се държи леко неадекватно, но разсмива другите.

Козирог – Ричард

Той е изтънчен, зрял и сякаш от минала епоха. Истински кавалер, стабилен и цени семейството си. Като Козирозите, той е работлив, винаги знае какво да прави, как да постъпи и държи на принципите си. Често приятелите на Козирозите взимат пример от тях, както Джоуи и Чандлър първоначално се възхищават на Ричард и го имитират.

Водолей – Фийби

Ексцентрични, мечтатели, отнесени, леко странни, но и много независими. Това са качества, които описват Водолеите и Фийби. Тя не следва правила, не спазва закони, не се води по мнението на тълпата, винаги има свое виждане и държи на него, дори това да се струва шантаво на околните. И Водолеите не се притесняват, че някой може да ги съди – те се оправят сами и рушат традициите.

Риби – Емили

Рибите са сладки, мили, нежни и чувствителни. Като такава беше показана и втората съпруга на Рос – Емили. Тя опита да прости на Рос, да се бори за връзката си. Влюби се бързо и стана като в приказка – веднага искаше да се омъжи за него. Рибите също мечтаят за такава любов, като от приказките.

Източник: teenproblem

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook