img

Когато я родих, плаках от щастие, а лекарите ми казаха да се откажа от нея: Ето как изглежда след 15 години

/
/
/
541 Views

Бях много щастлива, когато родих дъщеря си, но лекарите ми казаха, че трябва да се откажа от нея. Ето как изглежда тя 15 години по-късно – мнозина се разтапят от умиление, когато я видят. Ето цялата история:

Когато се родила, лекарите посъветвали родителите й незабавно да се откажат от нея, а днес тя е известен модел.

чаровно момиченце

15-годишната  Кенеди Гарсия от Колорадо е родена със синдром на Даун. Лекарите веднага след раждането й казали на родителите, че трябва да бъде оставена в специална институция, а ако искат, могат да я дадат и за осиновяване.

„Казаха ми, че няма да има качествен живот и че ще бъде с памперси завинаги“, разказва майката Рене, на 40 години, която веднага отхвърлила възможността, след като разговаряла с една от акушерките.

„Тази акушерка ми каза, че дъщеря ми е красива и ми разкри, че самата тя има дъщеря със синдром на Даун и че живее напълно нормален живот“, каза Рене и добави, че разговорът е бил решаващ за окончателното й решение да я задържи дъщеря си.

красиво момиче Даун

Днес Кенеди е модел на много американски марки, а освен това е танцьорка и участва в множество международни състезания.

Има и приятел на име Матю, с когото са много влюбени.

– Онази нощ, когато родих, сърцето ми беше разбито, защото току-що бях разбрала, че бебенцето ми има синдром на Даун. Тогава всички започнаха да ми дават всякакви черни прогнози.

красавица със синдром на Даун

„И все пак – вижте я! Днес Кенеди е момиче, което живее като всички свои връстници. Тя има гадже, което я обожава, обича да се облича, танцува и пее. Навсякъде около нея цари чиста радост!“, казва Рене.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook