img

Когато се родило това момченце, дори лекарите загубили дар слово (Снимки)

/
/
/
1776 Views

Много европейски медии писаха за раждането на това момченце. То се родило наистина като „Звездно дете“, разбра ТРГ.

И всичко това заради косата на новороденото. Лекарите били удивени от косите, да не говорим за родителите му…

Бебето се появило на бял свят със сива коса. Представете си шока и опасенията на майка му и баща му. Лекарите обаче уверили младата майка, че с момченцето всичко е наред и той е здрав по всички анализи.

бебе-със-сива-коса
Родом от унгарски град, бебето Бенс станало истинска звезда дори извън пределите на родината си. Косите му не са просто сиви, те са с фин сребрист нюанс. Иска ни се да видим снимки на Бенс, когато порасне. Още от раждането си е с пухкави, гъсти и дълги коси. Прилича на елф от детските приказки.
Да, трудно е да се повярва. Как изобщо малкият може да има сива коса? Още повече, че и двамата му родители са с тъмно-руси коси.

 

момче-със-сива-коса

Бенс се родил истински богатир. Теглото му било 5400 грама. С лъскави устни, пухкави бузки, гъста белоснежна коса, сериозно изражение на лицето – той още от първите си минути покорявал сърца.

Всички медсестри и лекари се възхищавали на малкия. Те са сигурни, че когато порасне, момичетата ще са във възторг от неговата външност.

бебе-със-сива-коса

Снимките му попаднали в мрежата и потребителите моментално изразили своя възторг. Някои пишат, че момченцето изглежда родено за бос.

Родителите му били обезпокоени от сивата коса, но лекарите уверили, че всичко е наред. Най-вероятно това е просто временно нарушение на пигментацията, която изобщо не застрашава здравето на момчето.

Той не изпитвал стрес и не е болен, затова няма причина за безпокойство. Вероятно с времето косата на малкия ще потъмнее. Ако това не стане, наистина ще стане притежател на ярка и необичайна външност.

Източник: Svobodnazona.com

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook