img

Кобрата за Суши: И аз станах герой на сапунка

/
/
/
333 Views

Кубрат Пулев с усмивка заяви, че покрай скандала с Джени Суши и целувката му и той се е превърнал в герой на сапунен сериал, научи trg.

„Скандалът с Джени Суши приключи. Взех си поуките, извиних се на хората. Аз съм шегаджия, но понякога хората не разбират моите шеги. Това е просто една целувка. Не съм убил човек. В България се целуваме за здравей, за здрасти, за чао. Тя спря да вдига телефона, след като се забавлява цяла нощ на наша сметка. Сега след всичко случило се започна пак да вдига телефона на хората от екипа. Занапред ще е доста сухо, ако трябва да попиташ някое момиче, дали може да го целунеш“, заяви Кобрата пред Би Ти Ви.

Известният боксьор отново потвърди новината, че вече не е заедно с Андреа. „С Андреа се разделихме, но ще видим. Не се знае нищо. Любовта не е лесно нещо. Тя е движещата сила, която ни бута и ни кара да сме живи. Ще видим как ще се наредят нещата. Още седи това ми желание да имам деца и няма да угасне. Ще се боря, докато го постигна“, сподели Кобрата и добави, че се гордее със синовете на брат си Тервел – Калоян и Аспарух.

„Може би е по-добре, че загубих от Владимир Кличко, иначе щях да съм прекалено голям“, направи своята равносметка боксьорът. Преди 5 години той бе нокаутиран от тогавашния шампион в сблъсък за световната титла в тежка категория в Хамбург.

„От щаба на Кличко бяха учудени от публиката и от това колко българи дойдоха да ме подкрепят. Бях много добре подготвен, но стратегията ми беше супер грешна. Бях сам дори срещу „Зауерланд“. Допуснах грешки от първи клас в бокса – като ти посягат долу, не сваляш ръката и не позволяваш да те финтират“, анализира Кубрат Пулев.

„Може и да е по-добре, че не го победих. Така е трябвало да стане, сега е много по-интересно. За нищо не съжалявам. Действията ми на ринга бяха прибързани, бях зелен въпреки опита при аматьорите. От империята „Кличко“ правеха хиляди номера. Бях сам срещу всички, нямах опит, хората около мен нямаха опит. Те искаха да помогнат, но това беше положението. Поемам изцяло вината и отговорността, защото най-важна бе стратегията на ринга. Бях добре физически, но…“, добави боксьорът.

Пулев разкри, че прословутата му реплика след въпросния мач – „Продължаваме напред“, се е превърнала в мотивация за много хора, включително и за такива със здравословни проблеми. „Това ме топли и ме радва – че са получили подкрепа в трудни мигове“, щастлив е той.

Кобрата подчерта, че не е срещнал особени затруднения в последния си двубой – срещу американеца Райдъл Букър, когото победи със съдийско решение.

„През цялото време го биех, той беше подвижен боксов чувал. Разбира се, не трябва да го подценяваш – във всеки едни момент можеше да експлодира и да върне някой удар. Видяхте, че дори Джошуа – непобедимият, великана, мускулестият Джошуа – загуби от Руис заради един удар. Букър няколко пъти ме намери с десни прави, но не бяха някакви кой знае какви удари, българска глава е здрава и издържа на удари“, коментира Кобрата.

„Аркадата вече съм я забравил, нямам никакви проблеми. Два-три месеца й трябваха да отшуми, беше много дълбока – двайсет и няколко шева. Мотивацията и духът са най-важни при такава ситуация на ринга. Боли и много обезверява, защото кръвта влиза в окото, не виждаш, има удари, които се изсипват върху мен, защото противникът атакува. Но мен ме движи желанието за победа. Силата е в духа, а не в парите или колите. Затова ме е яд за България, но това е друга тема“, каза още Пулев.

„Със сигурност ще се изправя за титлата срещу победителя между Джошуа и Руис. Очаквам, ако Руис се подготви съвестно, да спечели отново. Въпреки че и Джошуа със сигурност си е взел поука“, смята българският боксьор.

Пулев разкри, че със сигурност продължава съвместната си работа с треньора Ули Вегнер. „Разбираме се перфектно. Той има око за бокса, има изграден начин на подготовка и програма, които неведнъж са водили до успехи. Той застана до мен и ми каза – ти си моята мотивация да направя световен шампион в тежка категория и след това се отказвам от бокса“.

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook