img

Кобилкина закъса с парите, стиска се за ЧРД на сина си

/
/
/
450 Views

Наталия Кобилкина избра най-практичния вариант да празнува първия рожден ден на сина си Филип, научи ТРГ.

Вместо да плаща за парти в Атина, където е постоянният ѝ адрес в момента, или да пътува при роднините си в Русия, тя реши да отбележи повода в България. Така ѝ излезе възможно най-евтино.

Умната и находчива сексоложка реши да не се изхвърля на първия празник на детето си. Тя се отказа от идеята да кани много гости и да се фука в социалните мрежи със снимки с балони, цветя, скъпи декорации и курабийки по поръчка, които струват колкото три нормални партита в детски център. Вместо това покани само няколко близки приятели на празника, който пък реши да организира в ресторант в центъра на София.

Не може да се каже, че мястото е кой знае колко ВИП, не е и крайно евтино – става въпрос за съвсем нормално заведение, в което се предлага всякаква храна – от пица и паста до стекове. Наталия не се е изхвърлила и с тортата. На детето в ресторанта е било поднесено парче, а не цяла торта. Затова пък от снимките личи, че компанията е изкарала вечерта в чудесно настроение.

Поръчкова торта е била поднесена в центъра, в който Кобилкина и нейните сътрудници приемат клиенти.

Не е изключено тя да е била подарък от хората, които движат бизнеса на сексоложката в България, след като тя се премести за живее в Гърция със своя мъж. Понеже детето е родено в София, надписът на тортата също е на български – „Честит рожден ден”.

„Той още не може да си хапва от нея, но аз мога”, обяснява щастливата майка с коментар към снимката. Малкият Филип се роди на 27 февруари миналата година. Майка му не крие, че иска поне още едно дете. Но ще изчака още малко, защото раждането е било с операция и лекарите я съветват да роди второ бебе най-малко две години след първото, пише Уикенд.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook