img

Кобилкина прави фелацио пред сина си: Бебе, не плачи, смей се

/
/
/
371 Views

Обект на жестока гавра за пореден път стана сексоложката Наталия Кобилкина, научи ТРГ.

Сега палавата украинка стана жертва на известния влогър и репортер Стефан Попов- Чефо. Той е известен най-вече сред младите и необвързани дами, прави на пух и прах специалистката в любовни отношения.

Кобилкина стана за смях в мрежата, преподавайки уроци по френска любов в присъствието на бебето си. Във видеото Наталия дава съвети на дамите за Свети Валентин и най-вече затова как да подходят към мъжкия полов орган, който палавата брюнетка назовава краставица. Сексоложката обяснява с подробности как трябва да се случи актът на фона на плача на малки й син.

„Бебе не плачи, смей се!“, успокоява малкото Наталия продължава еуфорично жизнено важна тема- „Взимате краставицата, навеждате глава…“. Малко по-късно във видеото се включва задочно и съпругът й. Половинката на Кобилкина се опитва да укроти детето, пейки му тихо бебешки песнички.

Целта на видеото е рекламна. Наталия представя промоция на „уникален” семинар за вече отминалия празник на влюбените, в който важно място заема темата за фелацио. Именно това вбесява Чефо. Момъкът решава да се посмее на гърба на сексоложката.

„Този вид бизнес, с хора, които си дават съвети за живота, е много разраснат по света, но населението там не е на ръба на оцеляването, както тук! Дали са нужни тези разходи на един беден и понякога доста наивен народ?, недоумява Чефо, пише „България Днес”.

хотарена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook