img

Кметско синче се изцепи: Видяхте ли как запалих руското знаме в София

/
/
/
665 Views

Синът на кмета на Панагюрище Иван Белишки е човекът, който изгори публично руското знаме на чуждото шествие, което се състоя вчера в Триъгълника на властта пред сградата на Народното събрание, Министерския съвет и Президентството.

Кметското синче само се похвали със снимки в профила си, където обяснява, че е бил доброволец в Украйна. Белишки публикува и снимки от палежа на руския флаг. Той също така отправя апел да не бъде свързван по никакъв начин с ДБ или с друга партия.

„Моля да не бъда приписван като активист на ДъБъ или която и да е друга партия! Аз съм Иван Белишки, имах няколко мисии в Украйна, (едната хуманитарна). Действам по своя воля и убеждения!“ – заяви той.

БЛИЦ припомня, че Иван Белишки, който е син на кмета на Панагюрище Никола Белишки (ГЕРБ), не спира да се забърква в скандали и да привлича общественото внимание върху себе си.

Миналата година Белишки-младши бе признат за виновен по обвинение за хулиганство, след като нападна младеж след спор за паркиране в Панагюрище. Тогава кметският син нанася удар с метален бокс по друго момче на общинския пазар в града.

Скандалният младеж бе разследван и за афера с антики, след като бе спипан как пласира старинен пръстен и римски монети.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook