img

Киро и Лена продължават среднощните си изпълнения /ФОТОБОМБА/

/
/
/
507 Views

Кирил Петков и Лена Бориславова са любители на късното хапване на сандвичи, видя ТРГ.

В събота вечерта около 21,35 ч. двамата са забелязани в заведение за бързо хранене на централната столична улица „Граф Игнатиев“. Петков и Бориславова избират да им бъдат приготвени арабски сандвичи, като междувременно си взимат и напитки от хладилната витрина.

Това става ясно от кадри на експремиера и бившата шефка на политическия му кабинет, с които „България Днес“ разполага.

Кирил Петков джентълменски придържа вратата на хладилника, докато Лена се протяга и изважда айрян и за двамата. След това колегите от „Продължаваме промяната“ си вземат вкусно ухаещите сандвичи и сядат на външните масички в заведението.

Кирил Петков и Лена БориславоваТрадиционно в такива ситуации яденето на бърза храна на улицата е предизвикателство заради изпадналите части от дюнери и сандвичи, но двамата успешно се справят с предизвикателството.

Бориславова е облечена в елегантна петроленозелена рокля и носи очила на главата си, което подсказва, че цял ден е прекарала навън. За това говорят и замърсените обувки на юристката. Петков е с бяла, леко намачкана риза, което ни кара да мислим, че и той е имал ден, изпълнен с тежки професионални ангажименти или е шофирал часове наред. Външният му вид се допълва от чанта за лаптоп, която е преметнал през рамо.

Киро и Лена хапват заедноЛипсата на охрана, автомобили със специален режим на движение и каквато и да било суматоха около тях е причината голяма част от посетителите в заведението да не забележат кой седи на съседната маса. Петков и Бориславова хапват набързо, но видимо спокойно, като темите, за които говорят, са предимно в професионален аспект.

Киро и Лена отново заедноКирил и Лена неведнъж са споделяли, че са приятели от години и са си професионална опора един на друг от началото на съвместната им политическа кариера. Двамата предпочитат да не обръщат внимание на слуховете, които витаят в публичното пространство и мислите им са насочени към предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2 октомври.

В понеделник вечерта чрез личния си профил във Фейсбук Бориславова обяви, че няма да се кандидатира за депутат, като в статуса изтъкна именно личните нападки.

„Малко след свалянето на кабинета Петков взех решение да не влизам в предизборните листи. Дойде моментът да споделя причините за това. През последните 8 месеца направихме първите решителни стъпки към скъсване със схемите на миналото – с кражбите на обществен ресурс, с мафиотския начин на управление на държавата, с шкафчетата с кюлчета. Съпротивата на това минало бе огромна, впрегнаха се всички похвати, работеше се усилено и за изместване на обществения фокус и за компрометиране на „Промяната“. Е… не откриха кражби, не откриха нечисти сделки, не откриха престъпления, затова атакуваха лично“, написа юристката.

И добави:

„Да се занимаваш с политика в България, има своята цена. Аз нямам право да я прехвърля върху екипа и работата на „Продължаваме промяната“. Най-накрая имаме шанс да скъсаме окончателно със стария, изчерпан модел на управление, в който някой вожд се разпорежда с хората, с бизнеса, с мечтите и живота ни. Нищо, най-малко пък моето име, не трябва да отклонява вниманието ни от тази цел. Промяната зависи от силни личности, но е по-голяма от всеки от нас поотделно. Благодаря на Кирил Петков и Асен Василев, както и на целия екип на ПП, че ме разбраха и подкрепиха, както във всеки друг момент от работата ни досега“.

Линда с децата зад океана

Съпругата на Петков – Линда, е заедно с децата им в родната Канада. Това става ясно от нейна публикация в социалните мрежи и снимки на една от дъщерите на фона на красив пейзаж и коне.

Линда и Кирил се запознават във Ванкувър по времето, когато и двамата са студенти. Женят се през 2000 г., а година по-късно се ражда първата им дъщеря. През 2007 г., когато се ражда второто им дете, се местят да живеят в България.

Линда неведнъж е посочвала, че България вече е нейният дом.

„На вълна ваканция. Събирам енергия преди изборите в България през 2022-ра“, написа в следваща публикация съпругата на експремиера, като публикува и своя снимка.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook