img

Кирил Петков: До месец ще има арести на политици! Народът иска това, аз също!

/
/
/
799 Views

Кирил Петков гарантира, че много хора ще бъдат закопчани!

До четири, максимум пет седмици, ще има реални арести в страната ни. Това заяви в ефир новият премиер Кирил Петков. По думите му, белезниците ще щракнат около китките на много хора от предишното управление.

Кирил Петков заяви – арестите идват!

„Чакаме само промяната в прокуратурата, която е неизбежна и ще стане факт до месец. Ще се внесат и много нови закони в съдебната система, така че вече може да считате арестите и присъдите за мафията като факт.

Хората искат това, аз искам това, всички го искаме. И време няма. Нужни са не само приказки, а действия.

Ежедневно говоря с Бойко Рашков, който се е заел повече от сериозно по въпроса и има похвални резултати по отношение на корупцията и извършените престъпления у нас“, заяви Кирил Петков, който гостува на Сашо Диков.

Единствената спънка, която пречи въпросните арести да се извършат в този момент е, че Бойко Рашков трябва да работи по тях с прокурор. А такъв още няма.

Кирил Петков е категоричен, че ще има сериозни присъди по отношение на злоупотребите с магистралите, Булгаргаз, както и прословутата Барселонагейт, в която до ушите е затънал бившият премиер Бойко Борисов.

„Говорим за силно корумпирани хора, които вместо да се правят на опозиция в момента, като Томислав Дончев примерно, ще си понесат реално последствията. Гарантирам ви това“, зарече се Кирил Петков.

Източник: Портал 21

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook