img

Кирил Добрев с взривяващ коментар за интервюто на Слави Трифонов с Борисов!

/
/
/
557 Views

Това се породи от последните срещи на г-жа Нинова. Оказа се, че там има доста засилено полицейско присъствие. Навсякъде имаше засилено полицейско присъствие, което е абсолютно излишно. Същото присъствие имаше и пред залата. По линия на МВР разбрахме, че става въпрос, че се събират повече хора и мерките са превантивни, но според нас е излишни. Това заяви в ефира на „Плюс-Минус“ депутатът от БСП Кирил Добрев по повод оплакването на Корнелия Нинова, че властта я преследва и не я изпуска от очи.

„Дано да няма нещо под повърхността. Смятам, че на подобни срещи присъствието на МВР е абсолютно излишно. Не виждам защо е необходимо МВР да бъде насочвано там, където има среща на опозицията. И какво ще види МВР като ходи след Нинова? Нищо особено“, каза той.

„Нямаме нужда от полицейско присъствие, това създава напрежение преди срещите. Искаме хората спокойно да се срещат и виждат с нас. Управлението на „Борисов 3″ се характеризира със страха“, заяви Добрев.

„Много ми е мъчно след това предаване. Не бих го оприличил на интервю, а на скеч. Не можех до последно да позная героите вътре. В лицето на Слави Трифонов доста хора виждаха възможност, алтернатива и отмъщение срещу всичко, което се случва в България. Това е сякаш един бокс, който 7-8 години чака среща с опонента. Такава среща сякаш не се състоя. За нас обаче това е малко по-голямо спокойствие, защото БСП остава единствената алтернатива. Беше убито създаването на нов политически субект още със самото му раждане“, каза Добрев по повод на гостуването на Бойко Борисов при Слави Трифонов и добави: „Задачата ни е да спечелим следващите парламентарни избори и да станем първа политическа сила. Ние наистина сме единствената алтернатива. Има време, нека да раздадем картите.“

„За да решим дали ще правил коалиция с някого, трябва да видим кои сили ще влязат в следващия парламент. Най-важното обаче е да сме първа политическа сила“, заяви още социалистът, но добави, че е убеден, че БСП би спечелило едни предсрочни парламентарни избори.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook