img

Кифла се подигра на майка на 6 деца заради стриите по корема ѝ, но съпругът ѝ я сложи в малкия си джоб с коментара си (СНИМКИ)

/
/
/
666 Views
loading...
Напълно естествено е жените да имат стрии по корема след раждането – това е знак за майчинство и трябва да се отпразнува.

За съжаление, не всеки мисли така. Шарни Кийсър получи множество лоши коментари в социалните медии, след като публикува снимки, на които се виждат нейните стрии. 39-годишната майка на 6 деца се фотографира по къс топ и шорти, заради което получи лоша реакция от троловете. Това пише в.“Метро“. Шарни редовно пуска свои снимки в тренировъчно облекло на страницата си във Фейсбук Sharny and Julius – общност, посветена на помагането на майките да изглеждат добре, след като родят бебе.

Женски стрииВ инстаграм съпругът й Джулиус споделя как миналата седмица споделил снимка на жена му, за да види обществото как тялото й се променя след бременността. Тогава едно младо момиче пуснало коментар:

„Овтратително стрии! Най-малкото ползвайте Фотошоп“.

Жена след ражданеСъпругът обаче реагирал доста сладко и защитил жена си. Той казал, че това символизира „силата на жената и майката“, която е родила 6 деца. „Вярвам, че тялото на уверена жена (подобно на това) е далеч по-красиво и секси от тялото на несигурната мома (това, което обикновено виждате в социалните медии)“, казва Джулиус. „Да бъдеш плитък не е толкова интересно.

Надявам се, когато характерът ви се задълбочи, да осъзнаете, че тези белези не са грозни или захабени, а са красиви, важни и смели“, добави още той. Много други потребителки обаче защитиха Шарни, казвайки, че изглежда красива и трябва да пренебрегне обидите и троловете, които се опитват да я унижат.

Превод: БЛИЦ

 

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!