img

Кера от „Пътят на честта” крие аборт от Калин Врачански

/
/
/
1248 Views

„Тази година какво става?! Звездите са казали: „Силвия ще работи!”, пошегува се Силвия Петкова при последната си медийна изява. Актрисата, която играе Кера в сериала „Пътят на честта” по Нова тв, едва смогва с интензивните снимки за поредицата, изявите си на театрална сцена и майчинството, научи trg.

„Имам три почивни дни от януари до днес”, споделя с усмивка лъчезарната актриса, която има син Сива от режисьора Зоран Петровски. А не е толкова далеч времето, в което Силвия работеше в столичен бар, за да може да допълва бюджета си.

„Докато учех в НАТФИЗ, това ми бяха доходите, а и след това печелех повече като барман, отколкото като щатна актриса в театъра”, споделяла е Силвия. Е, барманството, което продължило 4 години, отдавна е зад гърба й. А красавицата може да се похвали като една от най-заетите актриси в момента. През март тя се снима във филм, чиято премиера ще е в началото на следващата година. Печели кастинга за ролята на Кера в сериала „Пътят на честта”. „Щастливка да изиграе толкова трудна и хубава роля”, казва Силвия.

Тя играе в пет-шест спектакъла, което си е истинско геройство, дори само като се вземе предвид умението й някак да ги вмести в програмата си. Актрисата е силно концентрирана и върху това да бъде възможно най-добрата майка. В последно време се е поуспокоила, защото от това „пренатягане от притеснение” може да пропусне важни, ценни мигове. А те са най-важни за нея. Вкъщи е истински празник, когато Силвия, Сива и баща му Зоран започнат да се забавляват заедно с всевъзможни игри.

Актрисата се радва на мечтана кариера, но щастието в личен план е това, което я окрилява.

Затова и тя продължава да иска много деца. „Обмислям кога би бил най-добрият момент за второто дете. Ако сега забременея, няма да мога да се насладя на първите стъпки на първото. Та реших да изчакам малко. Няма да остана само с едно, ако Бог е рекъл, бих искала да имам много”, сподели преди време Силвия и подчерта, че кариерата й не би я спряла да сбъдне мечтата си за голямо семейство. „Нито пък децата биха ме спрели да си работя, стига да не стана слоница и да трябва да се оттегля”, шегувала се е актрисата.

Колкото и мила, и усмихната да е Силвия Петкова, може да бъде и доста откровена и категорична. Актрисата, която като тийнейджърка е била доста буйна, отказва да прави компромиси с разбиранията си за професията. Тя обича театъра, но не може да си примири с халтурите, които се правят. Не иска да участва в такива. „Готова съм да напусна в мига, в който някой ме задължи да играя нещо, което не харесвам. Не бих паднала под нивото, което съм си поставила за цел. Не бих се задоволила с нищо по-малко”, сподели преди време Силвия.

Тя се прослави за широката аудитория покрай ролите си в сериалите „Революция Z”, „Под прикритие”, „Откраднат живот” и редица филми. На снимачната площадка среща и голямата любов. Със Зоран работят заедно първо в „Революция Z”, където той е един от режисьорите, а после се срещат пак в „Под прикритие”. „През всички тези години обаче винаги сме избягвали да се срещаме извън работа. Умишлено. Засичали сме се на 3-4 партита на сериалите, където определено е протичал ток между нас. Губила съм се в очите му, но винаги съм изпитвала един срам: „О, той ми говори!”, споделяла е през смях Силвия.

Зоран пък й е разказвал как е седял зад камерата и е забравял да даде начало на снимките, защото я е гледал в монитора.

„За него съм била недостижима, за мен той – невъзможен. Някакво такова”, казвала е актрисата. Един ден се засекли отново в столичен бар. Силвия го видяла, че си поръчва бира, взела своята, отишла при него и му казала „Наздраве!”. И просто продължили да си говорят. „Аз си го обяснявам, че ни е било необходимо време, за да разберем какво искаме от човека до себе си, какво е семейството за нас… Сега разбрахме, че искаме едно и също, и за мен това беше знакът, че това е моят мъж! Затова толкова скоро се появи и синът ни. На третия месец от връзката ни бях бременна…

Беше планирано много старателно дори, осъзнато, желано. Знаем кога е станало, къде. Разплакахме се и двамата, като разбрахме, че ще имаме дете. Беше много интимен момент, силен. На практика отпразнувахме първата си годишнина като двойка с едномесечно бебе вкъщи. Много бързо се разви всичко. И много романтично”, споделяла е Силвия.

Днес актрисата не иска да си спомня за една от най-бурните си връзки. В продължение на няколко години тя е гадже на Калин Врачански. Двамата дори живеят заедно и са на път да официализират отношенията си. Точно тогава Калин е връхлетян от славата – тръгва сериала „Стъклен дом” с негово участие. Скромният до вчера млад актьор не устоява на съблазните на това да е известен. Започва да кръшка, скандалите му със Силвия стават ежедневие. В крайна сметка, няколко месеца след това двамата се разделят. А днешната Кера от „Пътя на честта” трудно преживява краха на любовта им. Няколко месеца тя е в тежка депресия, пише „Уикенд“.

Колеги на Силвия твърдят, че тя дори е била бременна от Калин Врачански. Случило се още в началото на връзката им. Заедно взели решение тя да аботира – тема, която избягват да коментират публично.

Източник: Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook