img

Караянчева: Вече е ясно, че Киро е пътник

/
/
/
693 Views

Цвета Караянчева определи какво следва за Кирил Петков след ареста на Бойко Борисов.

Скъпи, граждани, че Киро ще подаде оставка – това вече е ясно. Той вече е пътник!Това каза пред Министерски съвет Цвета Караянчева от ГЕРБ по време на протеста, който се провежда в момента там, предаде Sofia24.bg.

„Човекът, който наруши Конституцията говори, че нямало хора над закона. Е, как, бе? Конституцията не е ли първият закон на държавата“, каза още тя.

„Аз искам да ви попитам – спомняте ли си преди 15 години, че всички тръгнахме зад един човек. Този човек днес е лидер на най-голямата опозиционна партия и той е арестуван. Помните ли колко победи имаше партия ГЕРБ през всичките тези години? Защото партия ГЕРБ работи с хората.

Партия ГЕРБ разказва на всички какво е направено. И тази истина, това, което се чете в очите на хората е достатъчно да сме с високо вдигнати глави. Ние нищо лошо не сме направили, за това сме силни, за това не се притесняваме да застанем пред хората“.

„Днес сме тук, за да кажем „Не“ на тази диктатура, която се оформи през изминалите няколко месеци. Те знаеха, че партия ГЕРБ е силна и търсеха всякакви начини да ни прекършат. Арести – без заповед, обиски – без заповед, подписване на предупредителни протоколи – та ние не сме престъпници“.

„С ареста на Борисов искат да обърнат фокуса, да забравят хората за високите цени, инфлацията, здравната криза, но това ще бъде ден до пладне. А след това кого ще арестуват? Няма да им се получи!“

„През 2013 година показахме, че сме силни. Ние можем да бъдем последователни. Ние сме работили за просперитета на българската държава. Времето е пред нас. И колкото и да е студено – това не може да ни уплаши. Днес започваме.

Днес започваме и няма да позволим да се пречупи гръбнака на демокрацията. Правителството на ГЕРБ винаги е работила за националните интереси, за утвърждаване на България като фактор в Европа и като лидер на Балканите. Никой не си позволи такава репресия – на хората, които оскверняваха институциите. Пътищата, които Борисов направи са дълги и водят към столицата“, коментира Караянчева.

Тя добави, че е получила информация, че рано сутринта – министър Караджов е разпоредил на всички пътни управления в цялата страна да се запълват дупките. „Това се прави, за да не могат хората да пътуват нормално“.

Източник: Петел

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook