img

Камен Донев оцеля при зверска катастрофа

/
/
/
290 Views

 

Един от най-хитовите актьори и режисьори Камен Донев, чийто спектакли събират десетки хиляди зрители, се разминава на косъм с фатален инцидент преди 5 години.

През май 2013 г. Донев кара колата си по софийските улици, когато ненадейно върху него връхлита таксиметров автомобил. Ударът е нечовешки и само бързата реакция на Камен го спасява от смъртта. Той и досега се чуди как успява да не загуби самообладание, за да направи бърза маневра, която се оказва животоспасяващa, твърди в. „Галерия“.

От катастрофата излиза със счупена ръка, а докторите са изумени, че последствията не са по-тежки. Получената травма все още не е от най-леките, защото счупването е точно между лакътя и рамото и при подобни фрактури възстановяването е бавно и мъчително. Налага се лекарите да му поставят метална пластина, която да помогне за правилното зарастване на костта. Дълго време Донев ходи с пластината в ръката си, изпитва силна болка и дискомфорт. Заради катастрофата отменя спектакли и спира временно със спорта.

От години той поддържа форма с айкидо и счита, че именно уменията му в това бойно изкуство са го спасили при инцидента – развил е бързите си рефлекси и преценява най-правилната реакция в сложна ситуация.

Благодарение на тренировките той съумява да говори, да танцува и да се раздава на макс на сцената, без да изпитва умора.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!