img

Калин Терзийски разпродава картините си на безценица

/
/
/
112 Views
loading...

Калин Терзийски пусна картините си на безценица, явно е закъсал финансово, видя ТРГ.

Писателят Калин Терзийски, който отскоро се изявява и като художник, направи своя изложба в столицата. Въпреки че творбите му стояха в галерията дни наред, явно не са успели да се продадат – не всички.

Калин Терзийски отдавна изпитва трудности с парите, затова смая всички в социалната мрежа с новината, която съобщи. А именно, че разпродава свои картини на безценица. Предаваме думите му без редакторска намеса:

„ХАЙДЕ! Изложбата на Калин Т. Гръмотевичната Тишина приключи- Сега Калин Т. отива в Истанбул заедно с един куп от най-добрите сегашни български писатели на представяне на Съвременната Българска Литература.

Първото Толкова Голямо от сума ти време, или май първото Въобще. Между Другото, останали са картини от изложбата. Тези, които са тук, по снимките.

Калин Т. въобще не възнамерява да държи куп картини вкъщи. Разпродават се. Калин Т. смята да се отърве от всяка една. Който иска да си вземе – без значение коя – по 100 лева парчето (ура за изкуството!).

Калин Т. ви пожелава лек живот. 🙂 Калин Т. е сериозен“, обяви писателят в мрежата.

Щастлив е обаче от заминаването си в Турция и обещава да разкаже пълни подробности за събитието съвсем скоро, щом се върне.

Разкрития.ком

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!