img

Каквото видите прво на картинката, означава, какво ви очаква в близко бъдеще-Успех, интрига, опасност, благоденствие

/
/
/
935 Views

Този тест за представа дава точни резултати.

С помощта на картинката, бихме могли да разберем, какво предстои да се случи в живота ви, и какво да очаквате. За целта само е необходимо да погледнете изображението и да изберете това, което първоначално сте видели! Ето и резултатите под картинката:

ЦВЕТЯ 

Цветята обичайно са чудесен признак на красота и благополучие.

Те даряват наслада и прелест. Красивите цветя говорят за вашето уверено и вярно духовно израстване и развитие на личността.

Движите се в правилната посока и ви очаква сполука! Това би могло да бъде свързано с работата, с нова връзка или увлечение. Не спирайте!

МАСКА

Маската би могла да значи, че сте в ход на лична промяна.
Тя би могла да символизира разни аспекти на личността ви. Вие бихте могли да имате една маска, която използвате на работа; друга в общуването с близките; и трета маска, която е за приятелите. Но това предизвиква затруднения, след като тези маски влязат в стълкновение една с друга. Доволни ли сте от своята персона или е дошло времето да се видите в нова светлина?

Зад маската си човек може да крие истинския си вид, темперамент или намерения. Или маска би могла да се нарече лице, което има замръзнало, празно, загадъчен израз. Има ли някой сред вашите познати, който крие истинското си лице и иска да изглежда не такъв, какъвто е всъщност? Смятате ли, че трябва да криете това, което сте?

ЖЕНА 

Жена предвещаваща интрига. Ако видите на картинката образ на красива млада жена – това означава нови възможности за вас, радост, щастие, богатство, късмет . Жена с разрошена коса – опасност.

ЛИСТА 

Листата са знак на растеж, богатство и постижения, особено ако те са зелени, свежи и сочни. Листата означават щастие и успех в бизнеса и любовта, те ще цъфтят с пълна сила. Очаква ви безгрижен живот, изпълнен с радостни събития. Зелените листа винаги са били считани за добър знак. Те обещават щастлив брак, както и шанс да получите наследството.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook