img

Какво трябва да знаете, ако сте влюбени в зодия Овен

/
/
/
126 Views

Хората, родени между 21 март и 19 април, имат силен и доминантен характер, научи trg.

Нямаме намерение да ви преподаваме урок по основна теория на любовта на взаимоотношенията, защото сме убедени във вашата емоционална интелигентност. Понякога обаче ни отнема твърде много време да опознаем някого, за да изучим неговите предпочитания и изисквания за партньор, пише Една.бг.

Тук на помощ идва астрологията, за да ни улесни и да представи специфичните качества и модели на поведение на различните зодии. Например хората, родени между 21 март и 19 април, имат силен и доминантен характер. Обикновено избират професия, която да разгърне целия им потенциал и да им даде възможност да бъдат себе си. Те са страстни, енергични, стремят се да държат всичко под контрол и винаги го постигат.

Вижте какво още трябва да знаете, преди да започнете връзка с представител на зодия Овен:

Овенът знае какво иска. Ако го харесвате, той ще разбере само по погледа ви. Затова не се опитвайте да играете игрички и сложете картите на масата още в самото начало. Бъдете директни.

Овенът не харесва хора със слаб характер. Той ще тества принципите ви, и то многократно. Не се опитвайте да прекалявате с обясненията и да го бомбандирате с оправдания. Отстоявайте мнението си.

Не лъжете. Овенът може да засече неистината с вътрешния си радар по-добре от всеки друг знак от зодиака.

Усъвършенствайте комуникативните си умения. Овенът обича да се социализира и редовно общува с различни типове хора.

Овенът няма проблем с това, да бъде искрен и отдаден на партньора си, но също толкова цени личното пространство. За да имате дълга и пълноценна връзка, пазете свободата си, като в същото време уважавате правото му да утвърждава своята.

Флагман

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook