img

Какво се случва с Рачков и Мария? Бившите влюбени се появиха заедно

/
/
/
640 Views

След като в продължение на месеци старателно избягваха всякакви рискове да се срещнат, Димитър Рачков и Мария Игнатова отново бяха забелязани в обща компания, научи ТРГ

Двамата тв водещи се появиха на откриването на изложба в софийската галерия „Нирвана” и това даде повод на клюкарите да се запитат дали за пореден път не са стоплили сложните си и противоречиви отношения.

Любопитната изложба, на която се събраха огромна част от хората, работили някога с братята Халваджиян, показва платна на художничката Стилияна Узунова, която е гримьор в тяхното шоу „Като две капки вода”. Логично, тя бе поканила на откриването своите шефове и колеги, както и много от участниците в състезанието за двойници. Там бяха Маги и Джуди Халваджиян, Ева Веселинова, Петя Буюклиева, Ваня Джаферович с половинката си Жени и звезди като Ники Кънчев и Лора Караджова.

Най-интересно за любопитните гости обаче се оказа присъствието на Димитър Рачков и Мария Игнатова. Откакто в края на февруари се разчу, че двамата окончателно са прекратили връзката си, те спряха да се появяват на едно и също място по едно и също време. Актьорът остана близък с шефа си, докато бившата му половинка като че потъна вдън земя.

Заговори се, че е прекъснала отношенията си с всички свои бивши колеги с изключение на Алекс Раева. Пусна се дори слух, че Игнатова е изпаднала в тежка душевна криза, тъй като е останала съвсем сама, без работа и без пари. Че кланът Халваджиян се дистанцира от нея, бе потвърдено от факта, че бившата „господарка на ефира” нито веднъж не се появи в публиката на „Капките” – за разлика от всевъзможни други звезди от програмите на Нова тв.

На откриването на изложбата обаче стана ясно, че Мария вече е преодоляла проблемите си. Поне на външен вид тя изглеждаше красива и щастлива, както обикновено. Същото се отнася и за бившата й половинка Димитър Рачков. През цялата вечер усмивката не слезе от лицето му. И макар да не демонстрира кой знае каква близост с русокосата си екс любима, хората в галерията заподозряха, че двамата отново са се събрали.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!