img

Какво се случва с Мария: Няма да я познаете

/
/
/
1534 Views

Мария е натрупала поне 10 кила, които на фона на скромния й ръст от метър и петдесет, си личат от километри, научи trg

Миньончето на фолка вече не е толкова фина и слаба. Тя няма нищо общо с тази певица от снимките, които качва в социалните мрежи. Освен къси крачета, изпълнителката има и не толкова слаби снага и ханш – коментира изданието.

На необработените снимки от последните й участия си личи, че фолкаджийката далеч не е кльощава за каквато се представя по фотосите си. Макар на едно от участията си да е облечена с широка пола и потник, налятата й фигура е очевадна.

Мария е натрупала поне 10 кила, които на фона на скромния й ръст от метър и петдесет, си личат от километри – пише в. „Уикенд“. Миньончето на фолка вече не е толкова фина и слаба. Тя няма нищо общо с тази певица от снимките, които качва в социалните мрежи. Освен къси крачета, изпълнителката има и не толкова слаби снага и ханш – коментира изданието. На необработените снимки от последните й участия си личи, че фолкаджийката далеч не е кльощава за каквато се представя по фотосите си. Макар на едно от участията си да е облечена с широка пола и потник, налятата й фигура е очевадна. Какво се случва с Мария „Всеки ден прекарвам в тренировки за отслабване по два часа, но истината е, че търпя много лишения в името на красотата. Тежа 41 килограма и така се чувствам най-добре. Когато обаче се подготвям за видеоклип, минавам на специална диета за отслабване и падам до 39 кг“ – не спираше да се хвали колко е слаба Мария преди повече от година. В последно време тя е зарязала диетите, тренировките във фитнеса и се е отдала на почивка на морето, а за изгорените си калории разчита на танците си по участия. С просто око се вижда, че Мария определено не тежи 41 кг, а поне 10 отгоре – коментира изданието. Марица

„Всеки ден прекарвам в тренировки за отслабване по два часа, но истината е, че търпя много лишения в името на красотата. Тежа 41 килограма и така се чувствам най-добре. Когато обаче се подготвям за видеоклип, минавам на специална диета за отслабване и падам до 39 кг“ – не спираше да се хвали колко е слаба Мария преди повече от година.

В последно време тя е зарязала диетите, тренировките във фитнеса и се е отдала на почивка на морето, а за изгорените си калории разчита на танците си по участия. С просто око се вижда, че Мария определено не тежи 41 кг, а поне 10 отгоре – коментира изданието.

Марица

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook