img

Какво разкриват бенките за характера и съдбата ни?

/
/
/
352 Views
loading...

Хората винаги са търсили скрити знаци, които да им подскажат какво ще е тяхното бъдеще. Едни от най-разпространените вярвания, които подсказват какъв е характерът на човек и какво го очаква, са свързани с бенките. Разположението на бенките по тялото разкрива много неща за вас, посочва Дарик радио. Вижте ги:

Бенка на стомаха

Ако имате бенка на стомаха си, означава, че сте миролюбив човек и обичате хармонията в живота. Винаги търсите положителните неща във всяка ситуация и се радвате на живота. Хаосът и напрежението не ви се отразяват никак добре.

Бенка на лявата буза

Ако имате бенка на лявата си буза, то през живота си може да имате недостиг на пари. Но винаги с упоритост ще намирате решение на финансовите си проблеми и някак ще успявате да се справяте. В моментите на финансова несигурност може да се депресирате, но бързо ще успявате да излезете от това състояние.

Бенка на дясната буза

Ако имате бенка на дясната буза, това означава, че вие сте много идеен и жизнен човек. Изпълнен сте с енергия, желание и амбиция да постигнете мечтите си. Винаги си поставяте цели и ги следвате, докато не ги осъществите.

Бенка на челото

Ако имате бенка на челото, това е явен знак от съдбата, че сте роден лидер. С лекота успявате да организирате и ръководите хората. Вие лесно се приспособявате към всякакви ситуации и успявате, независимо от обстоятелствата около вас.

Бенка на ходилото

Ако имате бенка на ходилото, вие вдъхновявате и влияете подсъзнателно на другите хора. Те винаги ви възприемат като пример за подражание и се вдъхновяват от вас.
Източник: Дете.бг

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!