img

Какво представлява системата за контрол на достъп за асансьори?

/
/
/
242 Views

На оригиналния подемник е инсталирано системно устройство, подобно на системата за контрол на достъпа. Направено така, че сработва само след прекарване на картата за достъп, така асансьорът ще бъде задействан.

С напредъка и развитието на обществото начинът на живот на хората претърпя съществени промени. Интелигентната система на контрол за достъп за асансьори от Metal22.com е технологично усъвършенстван продукт, който отговаря на нуждите на тази епоха. Използването на системата значително подобри интелигентната конструкция и управление на сгради, като същевременно намали притеснението на собствениците колкото е възможно повече.

Системите за контрол на достъп за асансьори използват безконтактни карти като идентификационни данни за влизане и излизане от сградата. Системата също така способства за опазване на околната среда като пести енергия и не замърсява въздуха; също така намалява шанса за повреда по таблото на асансьора; удължава живота на асансьора; също така подобрява нивото на сигурност на имота.

Кратко описание за контрол на достъп за асансьори

1. Основна система за контрол на достъпа на асансьорния компонент е четец на карти за контрол на достъпа: Идентифицира номера вграден в карта за криптиране на сензорната карта на принципа на RF детектиране.
Тя съхранява потребителския идентификационен номер, който не може да бъде копиран и декриптиран.

Контролерът за достъп на асансьора пък съхранява правата за достъп на сензорни карти и централно обработва всички сигнали, изпратени от четеца на карти, отговорен за координацията с компютърната комуникация и други данни, чрез интелигентния процесорен център на софтуера за управление.

Основната функция може автоматично да идентифицира вида и оторизацията на IC картата, за да предотврати неразрешено използване. Потребителите могат да сменят собствените си пароли по всяко време, което намалява сложността и увеличава сигурността.

Функции на системата:

– Управление на системата: Задайте системния администратор и оператор.
– Настройки на разрешенията: задайте разрешенията за достъп на картодържателя;
– Настройка на времето: можете да зададете кога да бъде активна картата за достъп;
– Също така можете да зададете достъп до определени етажи за всяка отделна карта за достъп

Контролерът на картата записва всяка операция (включително номер на карта, време на използване, за къде е използвана и др.).

Разширена функция:

Поддържа противопожарна връзка;
Има домофонна връзка;

IC системата за контрол на достъпа на асансьора е инсталирана в кабината на асансьора. Ако картата не се плъзне в четеца, бутонът за избор на достъп до етаж ще бъде невалиден.
След прекарване на картата в четеца, бутонът за избор на етаж се възстановява.

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook