img

Какви цветове плочки за баня ще намерите в Gaudi DS

/
/
/
386 Views

Какви цветове плочки за баня ще намерите в Gaudi DS

Разнообразието от плочки за баня е толкова голямо, че дори ще ви накара да изпитате сериозно затруднение при избора. От друга страна различните модели ще ви помогнат да откриете точно това, което търсите и да създадете точно такава баня, каквато си представяте. Ремонтът на санитарните помещения има нужда специално внимание, тъй като се извършва пред минимум 10 години.

Ако решите да смените мебелите, няма да изпитате затруднение, но ако прецените, че вече не харесвате плочките, то бихте си причинили известен дискомфорт и затруднения. Важно е добре да избирате цветовете на плочките, за сте сигурни, че дълго време след това ще им се наслаждавате.

Защо е важен цветът

Вероятно, повечето от вас, влизайки в една баня виждат първо нейният цвят. Това няма как да не е така, защото той ни заобикаля от всички страни на помещението. Ако е прекалено ярък, може да се използва като акцент, но топлите и светли тонове са изключително предпочитани от потребителите. Червени, зелени, сини, бели или черни са плочките няма никакво значение, стига да са добре подбрани и да подхождат на цялостния интериор.

Друго важно нещо, касаещо цветът е почистването. По по-тъмните нюанси петната от варовик, вода или дори продукти за баня се виждат много повече, отколкото по светлите плочки. Имайте това предвид, в зависимост от това, колко време можете да отделяте за почистването и.

Какви комбинации са препоръчителни

Нека разгледаме няколко комбинации, които ще превърнат санитарното помещение в изискано и стилно място:

  • Бежово и бяло – неутрална комбинация, която създава усещането за по-голямо пространство;
  • Бяло в комбинация с червено или амарант – цветните плочки ще внесат свежест и настроение;
  • Светло синьо с неутрален цвят – подходяща за малки бани, напомнящи за море, свежест и хармония;
  • Червено и черно – абсолютен лукс сред комбинациите;
  • Различни сиви нюанси, внасящи класика, стил и елегантност.

Това са само малка част от комбинациите, които да изберете. Все по-често клиентите избират един основен цвят, към който прибавят акцент, създаващ природни картини или цветни мотиви.

Кои са най-купуваните в Gaudi DS

Стандартните модели, комбинации, цветови нюанси и размери са и най-често предпочитаните. За по-смелите ни клиенти, обаче, ние предлагаме разнообразие от форми и модели, които ще допринесат за създаването на единствената по рода си баня.

Добре помислете какво точно искате да закупите, тъй като дълго време ще го използвате. В случай, че изпитвате нужда, обърнете се към нашите консултанти, които с удоволствие ще изкажат компетентното си мнение.

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook