img

Какви работни ръкавици да изберем?

/
/
/
86 Views

По време на работа, ръцете ни са изложени на най-голям риск.

Предметите и субстанциите, с които боравим ежедневно, могат да причинят кожни раздразнения и дори по-сериозни щети, които можем да избегнем, ако се погрижим за редовното носене на предпазни ръкавици. Те ще предпазят ръцете ни от вредното влияние на химикали и груби повърхности, също както и от потенциални удари на падащи предмети. Постоянното носене на лични предпазни средства е препоръчително, а в някои случаи дори и задължително. Изберете ги от Megahome.

Какви работни ръкавици да изберем

Преди да се сдобием с чифт работни ръкавици, трябва внимателно да преценим риска. Колкото по-голям е той, толкова по-устойчиви и надеждни е добре да бъдат те, за да изпълнят предназначението си по възможно най-добрия начин. Видове работни ръкавици могат да се открият в следните варианти:

Водоустойчиви;
Памучни;
От биволска и телешка кожа;
Нитрилни;
От латекс;
От найлон;
От полиетилен;
Заваръчни;
За химическа защита;
Противосрезни;
Топло и студозащитни;
Топени и др.

Вариантите пред Вас са многобройни. Можете да откриете идеалното предпазно решение за ръцете си, което в магазин Мегахоум ще бъде достъпно и на ниска цена. Направете така, че да се чувствате комфортно и сигурно, докато изпълнявате поставените Ви служебни задачи, които трябва да бъдат отметнати навреме от опитната Ви ръка.

От каква материя са

Материите, от които работните ръкавици се изработват, са най-различни. Всяка професия, която налага носенето на този вид аксесоар, си има своите специфики, от които се определя и материалът за направата на личното предпазно средство. Найлон, плат, полиетилен и др. – всяко едно от тези решения може да бъде оптималното, стига да се постигне едно високо ниво на защита.

За какви професии са подходящи

Заварчици, монтажници, лаборанти, лекари, градинари и автомонтьори – професиите, които изискват задължителното носене на работни ръкавици са наистина многобройни. С каквото и да е свързана Вашата работа, ако тя подлага на риск кожата на крайниците, то задължително си купете защитни средства, за да не Ви се налага да посещавате лекарския кабинет в последствие.

За да се предпазите от алергии, кожни рани и изгаряния, заложете на гамата работни предпазни средства в магазин Мегахоум. Освен лични предпазни средства, там ще откриете и много други стоки за дома, градината и строителството, които ще допринесат за Вашето комфортно ежедневие.

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook