img

Каква долно облекло носите? То говори повече, отколкото може да си представите. Ето какво!

/
/
/
910 Views

Изборът на долното ви бельо говори много, затова каква личност сте. Кое е бельото, което ви е най-удобно? Отговорете и разберете нещо много интересно

Изключително тънки прашки

Това е избор, който предпочитат жените, които се чувстват супер удобно в кожата си. Пълни със самочувствие, независими и способни да подчертаят какво е тяхното най-силно качество.

test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-2.png

Нормални прашки

Обикновените прашки избират жени, които знаят как да балансират работата и удовлетворението си. Те осъзнават колко уникални са и знаят точно кога и колко трябва да открият и колко да крият, за да успеят.

test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-3.png

Удобни прашки

Жените, които избират прашки, но все пак искат да бъдат удобни, са амбициозни, мотивирани и целенасочени, за да постигнат всичко, което са започнали. Не се страхувайте от дискомфорт и рискове.

test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-4.png

Полу-прашки

Това е избор от жени, които са традиционни и обичат естествената форма на всичко в живота. Те имат прогресивни мисли, но често се страхуват да приемат свободния възглед за нещата.

test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-5.png

бикини

Такова бельо е предпочитано от жените, които са спортни, обичат дейности под сините небеса и искат да бъдат в светлината на прожекторите. Винаги готови за всяка ситуация. Игриви и секси, без прекомерни усилия.

test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-6.png

По-изрязани боксерки

Става въпрос за умни жени, които обичат да флиртуват и имат голямо чувство за хумор. Очарованието винаги дърпа щастливата карта, така че никога не се страхуват да опитат нещо ново в живота.

test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-7.png

Хипи боксерки

Жените, които избират такива боксерки, са пълна кутия с изненади. Много рядко има хора, които ги познават напълно. Естествено, те са изненадващи само в положителна посока.

test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-8.png

Мъжки боксерки

Това са жени, които искат да изпращат смесени сигнали, да се забавляват през цялото време и да не се натоварват с това, което мислят другите. Те са пълни с чар и лесно се провокират.

test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-9.png

Класически

Класическите бикини разкриват жени, които са практични и функционални. В живота предпочитат рутината. Те дълбоко оценяват стойността на хората и нещата.

test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-10.png

Ретро, ​​с висока талия

Това е изборът на жените, които искат комфорт преди всичко друго. Те искат естествен външен вид и го подхранват, без да се страхуват от преценките на други хора. Те са най-удобни в своята зона за комфорт.

test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-11.png

Източник: За жената

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook