img

Как най-правилно да прогнозирате победител във футболен мач?

/
/
/
299 Views

По принцип прогнозирането никога не е било лесно, тъй като има толкова много различни фактори, които хората трябва да вземат под внимание и пак да не познаят резултата от мача. Футболът е много конкурентна игра и всеки отбор полага много усилия, за да става все по-добър.

Основните съвети за по-голям шанс при прогнозирането на победител във футболен мач са:

– Анализирайте Текущата Форма (Отбор и Играчи) – Трябва да сте сигурни, дали отборите играят с играчи, които са във възможно най-добрата физическа и психическа форма . Ако отборът е във форма, логично ще спечели мача.

– Липсващи играчи – Винаги преди мача внимателно анализирайте кой е контузен. Контузия на ключов играч в отбора може да повлияе на резултата от футболен мач. Много е важно внимателно да се анализира кой е пострадал. В допълнение, броят на контузените играчи в отбора също може да повлияе на точността на прогнозата за мача. По същество статистиката на нараняванията е от решаващо значение. защото това ще повлияе много на резултата от мача.

– Среден брой голове – Печелившият отбор е този, който е отбелязал най-много голове.

– Притежание на топката – Доказано е, че отборът, който води на терена, е по-успешен и при постигане на голове, тъй като играчите контролират напълно всички зони на терена.

– Избягвайте Сантиментите – Емоционалната привързаност (добра или лоша) към отбор може да помрачи избора на прогноза. Винаги е умен ход да не прогнозирате мачове на любимите си отбори или отборите, които мразите.

На уебсайта на Scorebet24 можете да намерите ежедневните прогнози за най-интересните футболни мачове за деня от най-големите първенства и турнири на стария континент, като Шампионската лига, Лига Европа, Висшата лига, Серия А, Ла Лига и др. Разбира се, можете да намерите и прогнози за любимия си отбор от елитната дивизия на Българската ефбет Лига.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook