img

Как да се избавим от черната плесен у дома

/
/
/
948 Views

Как да премахнем черната плесен? Този въпрос засяга много хора, особено през зимата, когато запазването на топлината в помещението може да доведе до разпространението на черната плесен.

Черните точки не само са неприятни и грозни за гледане, те също могат да причинят сериозни здравословни проблеми. В действителност е доказано, че предизвиква астма и алергии.

Влагоуловителят ще помогне в борбата срещу нея, тъй като създава условия, които са неподходящи за спорите на плесенните гъбички.

Подобряването на изолацията в апартамента също ще улесни решаването на този проблем, както и поддържането на кухнята и банята чисти и сухи.

е прекарваме повече време на закрито, а нивото на влага от дишането, готвенето и горещата вода в душа се увеличава. В апартамента се образува конденз, а нивото на влажност също се повишава, като правило, поради липса на вентилация. Създават се идеални условия за бързо разпространение на черната плесен.

Но има и друг доста надежден и евтин начин да се справим с тази напаст. Завзетата от плесента област трябва да се третира със специален разтвор. За да го направите, добавете белина във вода в съотношение от 1 до 3 или използвайте закупен миещ препарат, в който почистващото средство ще бъде като активна съставка.

След това нанесете разтвора върху стената и с четка с твърди косми почистете повредената област. След това изплакнете и подсушете добре./zdrave.to

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook