img

Как да привлечем парите – 7 трика от фън шуй, които наистина работят

/
/
/
793 Views

Почистете!
Това е основно правило в изкуството на фън шуй. Бъркотията създава вакуум, в който оставате приклещени към старото. Обратно – като разчиствате пространството около себе си, позволявате на повече и по-добри неща да влязат в живота ви и така той със сигурност ще се промени.

Купете си портмоне, което наистина харесвате
Отделете време и намерете модел, който наистина ви допада, защото портмонето не е просто склад за парите ви. Всеки път, когато го отваряте, мислете за него с любов, спокойствие и чувство на изобилие. Не е нужно портфейлът да е скъп, но задължително трябва да го държите добре затворен. Ако портмонето ви е постоянно отворено, все едно просто давате разрешение на парите да си тръгват бързо от вас.

Купа на изобилието
За да направите своя Купа на изобилието, можете да използвате всякакъв вид купа или дълбока чиния. Най-добре е купата да е златна, сребърна или бяла на цвят. Поставете вътре банкноти, монети, полускъпоценни камъни и кристали, и каквото друго решите. Добре е да си направите „златни“ камъчета, които също да сложите вътре. За целта вземете 8 речни камъчета и ги оцветете в златно със спрей или акрилна боя. Всеки път, когато почувствате необходимост или в живота ви се случва нещо важно, освежавайте вашата Купа за изобилието като добавяте нова монета или нещо друго, което ви носи късмет. Нека купата бъде поставена на югоизток.

Смеещия се Буда

Фигурка на Смеещия се Буда в дома носи късмет, изобилие, щастие, успехи и добро здраве. За да подсилите ефекта, изберете фигурка, на която Буда е с монети, кюлчета злато или е заобиколен от деца.

Купете си живи цветя

Изберете цветя, които харесвате. Грижете се да са здрави и те ще ви осигуряват свеж въздух, ще намаляват негативните енергии и ще ви носят чувство на щастие всеки път, когато ги погледнете. Бамбукът винаги е подходящ избор, когато искате да привлечете пари в живота си.

Напишете желанието си и го сложете в червен плик

Всяка седмица отделяйте по няколко минути, за да запишете на лист каква е вашата цел. След това поставете листа в червен плик. Всеки ден отваряйте плика, вадете листчето и си припомняйте какво желаете. Когато желанието се сбъдне, отделете време да го отпразнувате с малка награда.

Бъдете благодарни за всичко, което вече имате

Показвайте благодарността си за всичко, с което вече сте били благословени. Направете го, дори все още да не сте постигнали това, към което се стремите в момента. Опитайте да бъдете по-добри към хората около вас и винаги помагайте, ако имате възможност.

Източник: www.flashnews.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook