img

Как да привлечем късмета и просперитета към семейството

/
/
/
283 Views

Всеки иска да е щастлив и да живее в благополучие. Но как да привлече благополучието в дома си, към съдбата си? Според много експерти за постигане на успехи в кариерата, семейството, любовта и финансите могат да помогнат не само тривиалните, но и нетрадиционните методи, научи trg.

Отървете се от лошите мисли и емоции

Като начало трябва да се отървете от лошите емоции и мисли. В никакъв случай не се щадете и не мислете колко сте беден, колко сте неуспешен и какви лоши хора ви заобикалят. Такива мисли са преди всичко разрушителни за вас и вашето благополучие. Късметът ви е някъде наблизо и чака точния момент, когато най-накрая ще спрете да се оплаквате и да му обърнете внимание. Най-важното правило: само положителните мисли, привличат всичко добро. Вместо да кажете как не съм късметлия, кажете обезателно ще пробия!

Спрете да се оплаквате

Не се оплаквайте от вашите проблеми и неуспехи пред роднини и приятели. Не забравяйте, че съжалението не е това, което животът ви заслужава. Говорейки за провалите, вие привличате нови. По-добре е веднага да забравите лошите моменти и да оставите само положителните емоции в паметта си.

Вярвайте в себе си

Повярвайте в себе си, колкото и добре да знаете на какво сте способни! Чувството на несигурност поражда безнадеждни ситуации, а увереността дава сила и достига до това, което ви изглежда недостижимо. Поредицата бели и черни ленти е нашият живот, провалът не е предназначен за вашето безсилие, а за закаляване на вашият характер. Можете лесно да се справите с всяка задача, дори и най-трудната, просто трябва да повярвате в себе си и да си дадете шанс! Настройте се за положителен резултат предварително и ще видите, че методът безотказно работи.

Споделяйте и прощавайте

За да привлечете благополучие и късмет, споделяйте тайните си със своите близки, не таете обиди и гняв срещу никого, прощавайте на себе си и се извинявайте на другите. Подредете в кръг роднини и приятели в така наречената „вечер на доверие“, където можете да обсъдите всички разлики и да стигнете до един и същ момент на разбиране. Недоволството не трябва да съхранявате в себе си, защото то ви гризе и унищожава всички добри неща наоколо.

Променете отношението си към парите

Ако се вълнувате от привличане на пари и благополучие, тогава обичайте себе си, близките, семейството и парите. Навярно много хора около вас твърдят, че парите са зло. Такова виждане за живота е погрешно, защото парите не отиват при тези, които не ги обичат! Разбира се, че не трябва да ставаме роби на тази любов и заложници на материални средства. Парите са просто още един метод, който да направи живота ни по-удобен, по-интересен и по-красив.

Към парите трябва да се отнасяте внимателно, те не обичат неуважението. За тази цел оборудвайте специално място в къщата, където ще пазите финансите си. Банкнотите трябва да бъдат добре изпънати и равномерно сгънати. Добре е да си купите зелен портфейл, защото този конкретен нюанс е свързан с паричното богатство и просперитет.

И така – вече узнахте как да привлечете благополучието и късмета в своя дом. Но как да го запазите в своя дом? Парите не обичат да бездействат. Затова не ги съхранявайте години наред, страхувайки се да харчите. Можете да спестявате пари само за конкретни цели, в този случай финансите само ще се умножат и ще работят за постигане на целта.

Източник: sanovnik

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook