img

Как да предпазим дома си от влиянието на злите сили

/
/
/
750 Views

Моят дом е моята крепост! – гласи английска поговорка. 

Но въпреки това има доста хора, които са изпитали известно неприятно чувство, умора или слабост в своя дом. Най-интересното е, че тези симптоми изчезват, когато човек напусне дома. В такъв случай можем да заключим, че в него има лоша енергия.

Как да предпазим дома си от влиянието на тъмните сили? За начало, закачете от вътрешната страна на вратата снопче пелин или чесън. За да имате късмет, на същото място добре би било да поставите подкова или метла сувенир с дръжката нагоре. На прага под изтривалката поставете малки ножици с острие, насочено към вратата.

Много е важно в дома да има икони, защото те неутрализират лошата енергия. Често палете свещи и тамян. Поне веднъж месечно третирайте своя дом по следния начин:

Изчистете всички помещения в дома. Когато влезете в стаята, направете кръст във въздуха със запалена църковна свещ, напръскайте три пъти със светена вода и кажете следната молитва: Отче наш, който си на небето, изгони всички тъмни сили от дома ми!

Опитайте се да не каните негативни, завистливи и ревниви хора. Особено важно е да не позволявате да влизат в спалнята и детската стая. В дома трябва да има една стая, в която да не стъпва чужд крак – това е центъра на положителната енергия.

Вижте още: Ето как може най-бързо да цъфне орхидеята ви

Не съхранявайте сухи цветя или миди – те са натюрморт и носят лоша енергия. Не украсявайте стените с маски, страховити снимки на чудовища, дяволи и други подобни – те излъчват лоша енергия.

Вашата енергия може да бъде отнета и от починали роднини или приятели, ако снимката им е поставена на видно място. Съхранявайте снимката на личността година след смъртта, а след това я приберете в семейния албум.

otbaba

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook