img

Къде са те сега- вижте как се бори с бедността Магапаса от култовия дует на 90-те

/
/
/
2043 Views

Помните ли Магапаса от чалга дуета Мая и Магапаса?! Няма да повярвате как живее днес

Добрин Петров, известен в миналото като чалга певеца Магапаса, заживя официално с мъж в Щатите. От няколко месеца насам изпълнителят на шлагерния хит „Ти пак си жива“ дели едно легло и покрив с представител на своя пол в Денвър, щата Колорадо, като мъжкият им съюз не смущава никого сред разкрепостените съседи американци, съобщи „Таблоид“.

Чалга дуетът Мая и Магапаса спечели работна виза за Америка с продължителност 20 дни, само че след изтичането на валидността на документа двамата така и не си хванаха полета за България. Мая и Добрин решиха да започнат кариерно на чисто в живота, но животът обаче имаше други планове за тях. Именно в Америка двойката узна, че е настъпило време разделно. Близо година Добрин си изкарваше прехраната на нива, берейки по цял ден ягоди, а вечерно време ги сортирал по големина и опаковал в кутии.

Тежкият труд обаче се оказа непосилен за чалга звездата и не след дълго той подкара тир, прекарвайки огромни товари от един щат до друг.

Магапаса въртя волана из страната на неограничените възможности близо 2 години, слушайки любимата си гръцка музика в кабината, но и шофьорската работа не му понесе, най-вече заради живота на номад. От миналата година Добрин е хвърлил котва в Денвър, където е заживял в компанията на друг български емигрант. Двамата мъже делят наема на прилична къща за средната класа, като певецът си изкарва парите отново в кръчмата, но този път като келнер. 41-годишният Магапас гледа с почит и нескрита завист гостуващите млади певци, докато обслужва покрай тях поръчките с шопски салати, ракии и кебапчета. Българинът видимо е напълнял, пооплешивял е, но редовно си боядисва останалите косми по темето.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook