img

Известна гадателка разбули мистерията с огромните кръгове в полето край Хасково!

/
/
/
286 Views

Мистериозни кръгове край Хасково чертае духът на мъртъв италианец, разбра ТРГ.

Това твърди известна гадателка и контактьорка от Хасково по повод голямата фигура с размери 100 х 130 метра, появила се в нива. Дамата не иска името й да се споменава публично , понеже е много суеверна и се страхува, че неспокойният дух на италианеца може да навреди на нея и близките й, пише „Телеграф“.

„Огромната фигура не е дело на извънземни, както неправилно предполагат тукашните. Не става дума и за природен феномен. Това е знак от отвъдното, начертан от много силен дух на влиятелен приживе човек, който е загинал близо до това място. Вероятно е призракът на загиналия през 2005 г. италиански милионер Галзинято Леви“, казва гадателката.

Трагедията стана на 13 септември 2005 г., когато червено „Ферари 260“ с номер „01“ от неофициалното рали за милионери The Quote Challenge с маршрут Сент Морис – Истанбул се размаза край Хасково на международния път Е-80. Хасковските лекари по чудо спасиха шофьора на колата Давид Николучи, но спътникът му и навигатор в надпреварата Леви загина на място.

Приживе той бил влиятелен бизнесмен, потомствен индустриалец и близък приятел на Хю Хефнър.

Ферарито се обръща на по-малко от 100 м по права въздушна линия от мястото , където 13 и половина години след трагедията се появи огромният контур. Става въпрос за фигура тип агроклиф, която наподобява летяща чиния. При по-внимателно вглеждане обаче това може да бъде и неправилно очертание на разбита спортна кола. Фигурата е с впечатляващи размери и се вижда само от въздуха.

Агрономи от Хасково побързаха да опровергаят всички хипотези, свързани с извънземни и паранормални явления. Според тях е възможно да става дума за обикновено влажно петно с малко по-причудлива форма.

Известна гадателка разбули мистерията с огромните кръгове в полето край Хасково!

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!